26.3 C
Valencia
sábado, 4 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

    El secretari autonòmic per a la Unió Europea rep a la cònsol general de l’Uruguai en la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia

    Otras noticias

    [ad_1]

    – En la trobada s’han analitzat temes relacionats amb la cooperació econòmica i comercial entre totes dues regions
    >br>
    El secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, ha mantingut una reunió de benvinguda amb Fanny Trylesinski, cònsol general de l’Uruguai en la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia. La trobada ha tingut lloc al Palau de Castellfort.

    En la recepció s’han analitzat temes relacionats amb la cooperació econòmica i comercial entre totes dues regions, així com altres assumptes relatius a la població uruguaiana resident a la Comunitat Valenciana.

    A més a més, Calabuig i Trylesinski han abordat la consolidació dels llaços econòmics entre els dos territoris per a afrontar la pandèmia i la recuperació econòmica en tots els sectors.

    La cònsol ha mostrat la seua satisfacció per aquesta visita i per l’acolliment amb el qual ha sigut rebuda a la ciutat de València.

    [ad_2]

    ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

    Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

    Más noticias

    DEJA UNA RESPUESTA

    Por favor ingrese su comentario!
    Por favor ingrese su nombre aquí

    Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

    Últimos artículos