12.6 C
Valencia
viernes, 3 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

    Pineda (PSPV) critica “els oblits deliberats del PP al Baix Segura”: “Els sembla insuficient la inversió històrica del Consell de Ximo Puig a la comarca?”

    El portaveu de Recursos Hídrics del PSPV-PSOE a Les Corts, Manuel Pineda, recorda que «els valencians encara estem pagant els excessos del PP»: «Van destinar 9,5M€ a la CV-95 i no van avançar ni un sol metre d’asfalt»

    Otras noticias

    El portaveu de Recursos Hídrics del PSPV-PSOE a Les Corts, Manuel Pineda, ha criticat hui «els oblits deliberats del PP al Baix Segura» i s’ha preguntat si als populars «els sembla insuficient la inversió històrica del Consell de Ximo Puig a la comarca». Així s’ha pronunciat Pineda després de les declaracions del PP, a qui recorda que «els valencians encara estem pagant els excessos del PP».

    En este sentit, el diputat socialista a Les Corts ha ressaltat que «el PP d’Isabel Bonig va destinar 9,5M€ a la CV-95 i, no obstant això, no van avançar ni un sol metre d’asfalt»: «El Consell de Ximo Puig està plenament compromés amb el Baix Segura alacantí i mostra d’això són els 30M€ per al desdoblament de la CV-95, una de les vies més importants per als nostres veïns i veïnes», ha especificat. “De fet, la Conselleria de Política Territorial ja ha licitat el primer tram que serà desdoblegat”, ha afegit Pineda.

    Amb tot, el diputat socialista a Les Corts ha posat en valor que «la major inversió sanitària de la Comunitat es troba al Baix Segura»: «Els sembla insuficient els 70M€ del Consell de Ximo Puig per a l’ampliació de l’Hospital d’Oriola?», ha preguntat als populars. «No hi ha color: mentre els governs del PP van oblidar sistemàticament als veïns i veïnes del Baix Segura, el de Ximo Puig és el Consell que més està invertint a la comarca des de la recuperació de l’autogovern», ha conclós Manuel Pineda.

    ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

    Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

    Más noticias

    DEJA UNA RESPUESTA

    Por favor ingrese su comentario!
    Por favor ingrese su nombre aquí

    Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

    Últimos artículos