13.9 C
Valencia
viernes, 3 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

    El Consell aprova un protocol d’actuació amb el Ministeri d’Educació per al desenvolupament de l’aplicació eXeLearning

    Otras noticias

    [ad_1]

    – L’objectiu és col·laborar en el foment, difusió i desenvolupament evolutiu de l’aplicació eXeLearning en l’àmbit educatiu

    El Ple del Consell ha aprovat un protocol general d’actuació entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i el Ministeri d’Educació i Formació Professional per a la difusió, foment i desenvolupament evolutiu, en l’àmbit educatiu, de l’aplicació eXeLearning.

    L’objectiu d’aquest acord és impulsar l’aplicació eXeLearning com a eina per a la creació de recursos digitals educatius oberts (REA) a la disposició de la comunitat educativa.

    Per mitjà d’aquest protocol, el Ministeri d’Educació i Formació Professional persegueix incrementar els usuaris d’eXeLearning a través de les comunitats autònomes i millorar la competència digital del professorat.

    D’aquesta manera, es fomenta la creació i modificació de materials educatius digitals, la utilització de materials adaptats a les necessitats de professorat i alumnat i la promoció i l’ús d’aquests recursos.

    Entre les actuacions de col·laboració que comprén aquest protocol hi ha la difusió d’aquesta eina entre el professorat mitjançant accions formatives, la difusió, posada en marxa de projectes d’elaboració i publicació de REO, la implantació de l’eina eXeLearning 3.0, així com la celebració de trobades i jornades.

    [ad_2]

    ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

    Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

    Más noticias

    DEJA UNA RESPUESTA

    Por favor ingrese su comentario!
    Por favor ingrese su nombre aquí

    Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

    Últimos artículos