14.4 C
Valencia
miércoles, 28 septiembre 2022

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  El Consell aprova un protocol d’actuació amb el Ministeri d’Educació per al desenvolupament de l’aplicació eXeLearning

  Otras noticias


  – L’objectiu és col·laborar en el foment, difusió i desenvolupament evolutiu de l’aplicació eXeLearning en l’àmbit educatiu

  El Ple del Consell ha aprovat un protocol general d’actuació entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i el Ministeri d’Educació i Formació Professional per a la difusió, foment i desenvolupament evolutiu, en l’àmbit educatiu, de l’aplicació eXeLearning.

  L’objectiu d’aquest acord és impulsar l’aplicació eXeLearning com a eina per a la creació de recursos digitals educatius oberts (REA) a la disposició de la comunitat educativa.

  Per mitjà d’aquest protocol, el Ministeri d’Educació i Formació Professional persegueix incrementar els usuaris d’eXeLearning a través de les comunitats autònomes i millorar la competència digital del professorat.

  D’aquesta manera, es fomenta la creació i modificació de materials educatius digitals, la utilització de materials adaptats a les necessitats de professorat i alumnat i la promoció i l’ús d’aquests recursos.

  Entre les actuacions de col·laboració que comprén aquest protocol hi ha la difusió d’aquesta eina entre el professorat mitjançant accions formatives, la difusió, posada en marxa de projectes d’elaboració i publicació de REO, la implantació de l’eina eXeLearning 3.0, així com la celebració de trobades i jornades.

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos