Inicio Comunidad Valenciana Valencia València amplia l’oferta d’activitats esportives a la platja del Cabanyal

València amplia l’oferta d’activitats esportives a la platja del Cabanyal

0
València amplia l’oferta d’activitats esportives a la platja del Cabanyal

[ad_1]


Tornar
  • València

València amplia l’oferta d’activitats esportives a la platja del Cabanyal

Pilar Bernabé anima els veïns a gaudir de la platja de la ciutat i de la vida saludable amb el programa d’activitats de la Fundació Esportiva Municipal

• Activitats esportives a la platja

12/08/2021

La regidora d’Esports i alcaldessa en funcions, Pilar Bernabé, ha visitat este matí les instal·lacions esportives municipals a la platja del Cabanyal-Canyamelar que estan disponibles per a tota la ciutadania fins a finals d’agost. Totes les activitats són de lliure accés i gratuïtes, dirigides a tota mena de públics i edats amb la finalitat d’impulsar l’oci a través de l’esport a la platja. “El turisme i la platja s’alien, en este cas, amb la promoció i els valors de l’esport”, ha indicat Pilar Bernabé, qui ha destacat que “este any, com a conseqüència del gran acolliment que va rebre el programa l’any anterior, hi haurà noves modalitats, com una activitat d’esport i salut en exclusiva per als nostres majors”.

 

“Tenim a la platja del Cabanyal–Canyamelar les activitats per a totes les persones de la ciutat de València que vulguen vindre a practicar esport a la platja. Tenim una magnífica platja amb unes instal·lacions de primer nivell on hi ha 16 pistes de vòlei platja, pistes d’handbol platja i, per descomptat, les nostres activitats físiques que es realitzen a primera hora del matí i a última hora de la vesprada de dilluns a diumenge. Es tracta d’activitats de tota mena com ara fitnes llatí, activitats físiques per a persones majors i xiquets, ioga i moltes més perquè els veïns de València puguen vindre a gaudir de la vida saludable i de les nostres platges”, ha explicat la regidora d’Esports.

La Fundació Esportiva Municipal (FDM) oferix a tota la ciutadania la seua programació diària d’activitats dirigides amb una superfície de mil metres quadrats annexos situats a l’altura de la Instal·lació de Vòlei Platja València, que conclourà el 31 d’agost. Amb això, es pretén traslladar a l’època estival un exemple de les activitats que s’impartixen de manera habitual en les instal·lacions esportives municipals.

Este estiu l’oferta és més ampla, ja que les activitats comencen a partir de les 8 del matí amb una hora de duració cada classe, i hi ha cinc sessions d’activitats diàries, i el diumenge tres. El programa complet de les activitats dirigides que s’oferixen són les següents: ioga, pilates, taitxí, fitnes llatí, GAP, cross training, condicionament físic general i programa d’esport i salut per a la tercera edat. Estan repartides en un horari matinal, de 8 a 11 hores, i en un horari vespertí, de 19.30 a 21.30 hores.

A causa del context actual, s’han reforçat les mesures en matèria de seguretat i prevenció, amb la col·locació d’uns cons que delimiten la distància de seguretat entre els usuaris. L’ús de la mascareta durant les activitats no és obligatori excepte abans i després d’estes. Bernabé ha animat la ciutadania “perquè gaudisca d’estes activitats esportives que formen part de l’oferta lúdica de l’Ajuntament”.

Recursos multimèdia

[ad_2]

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí