20.7 C
Valencia
martes, 25 junio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  Avancen les obres del nou espai esportiu del Cabanyal

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • Educació

  Avancen les obres del nou espai esportiu del Cabanyal

  Pilar Bernabé destaca que les noves instal·lacions combinaran les pistes esportives amb zones verdes perquè les gaudisquen tots els veïns

  • Figuració de la nova zona esportiva al Cabanyal-Canyamelar

  12/08/2021

  La regidora d’Esports i alcaldessa en funcions, Pilar Bernabé, ha visitat este matí les obres del nou espai públic d’ús lúdic i esportiu Marítim. Es tracta d’un projecte que impulsa una regeneració urbana i social de la zona del Marítim, dotant al barri d’uns nous espai verds i esportius a través d’una proposta d’urbanisme innovador i integrador i les obres del qual està previst que finalitzen a la fi d’any.

   

  “Hui hem visitat les obres d’este espai verd i esportiu al Cabanyal-Canyamelar que, gràcies al projecte Edusi, s’està duent a terme en la zona. Just a la fi d’enguany podrem gaudir d’un espai esportiu que compta amb un pressupost d’un milió d’euros. Les noves instal·lacions, que se situen al costat de les pistes de tennis i el camp de futbol de Doctor Lluch, inclouran una pista multiesport, un skatepark i altres zones esportives per a persones majors, per a xiquets, cal·listènia, tot tipus d’esports a l’aire lliure combinat amb zones verdes perquè puguen gaudir tots els veïns”, ha explicat Bernabé després de comprovar el desenvolupament de les obres, que marxen a bon ritme.

  La proposta crea una plaça esportiva al barri en lloc d’un espai tancat i el convertix així en un punt de trobada per a la realització de tota mena d’activitats. Es tracta d’una parcel·la de 6.159 m2, que comptarà amb una pista poliesportiva de 1.600 m2 oberta i de lliure accés, una zona per a joves d’esports de lliscament (skatebmx, patinets, etc.), un bulder d’escalada, una zona per a majors amb aparells d’estiraments i mobilitat articular, pista de petanca i taules d’escacs, una àrea infantil i una zona de musculació i cal·listènia.

  Per als xiquets s’ha disposat, així mateix, una sèrie d’equipaments dissenyats per motivar l’activitat física d’una forma lúdica, segura i inclusiva, intentant iniciar la població infantil en l’esport. El disseny d’esta pista poliesportiva té en compte la seua possible utilització, de manera ocasional, per a usos culturals i socials, podent així convertir-se en un punt de trobada sociocultural del barri on poder realitzar múltiples activitats a l’aire lliure.

  Esta actuació ajudarà a dinamitzar l’economia integral de la zona i és finançada al 50 % pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional-FEDER i emmarcada dins del Programa Operatiu Pluriregional d’Espanya 2014-2020 (POPE). El cost total de les obres de construcció, que van començar el mes de maig passat, és de 958.857,24 euros, l’empresa encarregada de dur-les a terme és Construcciones Frances, S.A. i està prevista la seua obertura a la ciutadania a la fi del present any.

  Disposem de tall de veu. Les figuracions del projecte es poden descarregar a través del següent enllaç: https://acortar.link/QjmsCA

  Recursos multimèdia

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos