18.6 C
Valencia
martes, 21 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  València Activa i AESCO ONG signen un conveni per a fomentar l’ocupació, la formació i la igualtat d’oportunitats

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • València

  València Activa i AESCO ONG signen un conveni per a fomentar l’ocupació, la formació i la igualtat d’oportunitats

  Pilar Bernabé assegura que “la col·laboració públic-privada és essencial per a acabar amb la desigualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral”

  • València Activa, ha signat un conveni amb l’ONG Amèrica-Espanya, Solidaritat i Cooperació (AESCO)

  18/08/2021

  L’Ajuntament de València, a través de València Activa, ha signat un conveni de col·laboració amb l’ONG Amèrica-Espanya, Solidaritat i Cooperació (AESCO) amb l’objectiu de fomentar l’ocupació, la formació, la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i la inserció laboral en els diferents barris de la ciutat de València, especialment en el districte de Patraix, on està implantada l’entitat.

   

  “La col·laboració públic-privada és essencial per a acabar amb la desigualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i amb eixe objectiu iniciem esta col·laboració”, ha destacat la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, qui ha posat en valor “la importància de la col·laboració entre entitats per al foment de l’ocupació i la inserció laboral”.

  A través d’este acord, es formalitza una relació de col·laboració entre València Activa i AESCO ONG pel qual es contribuirà a fomentar l’ocupació, la formació, la Igualtat d’oportunitats l’orientació professional i la intermediació laboral de les persones usuàries de totes dues entitats.

  En eixe sentit, València Activa oferirà accés a les persones usuàries d’AESCO ONG als servicis de foment d’ocupació, inserció laboral i formació, i informarà l’organització sobre quins són els perfils professionals més demandats en el seu àmbit d’actuació, així com sobre les necessitats formatives detectades i les accions impulsades.

  Bernabé ha posat en valor la labor que realitza AESCO ONG “contribuint al desenvolupament de la nostra ciutat a través de valors fonamentals com són la integració, la igualtat i la solidaritat”.

  Per part seua, Andrés Mauricio Gaviria Álvarez, coordinador d’AESCO ONG per a la Comunitat Valenciana, ha ressaltat la gran importància d’esta aliança, “perquè permetrà enfortir i complementar els servicis de totes dues entitats amb la finalitat d’aconseguir la inserció en el mercat laboral d’aquells col·lectius en risc d’exclusió; així mateix per als agents del tercer sector és molt rellevant el paper que des del sector públic se li està proporcionant al teixit associatiu que actua a la ciutat de València”.

  Recursos multimèdia

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos