26.4 C
Valencia
viernes, 21 junio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  L’Orquestra de València recupera el “Casual Concert” amb José Manuel Zapata

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • València

  L’Orquestra de València recupera el “Casual Concert” amb José Manuel Zapata

  Este espectacle multimèdia va ser ajornat pel confinament i se celebra el pròxim 17 de setembre

  • L’Orquestra de València en l’anterior edició del «Casual Concert»

  18/08/2021

  L’Orquestra de València recuperarà el pròxim 17 de setembre, al Teatre Principal, el seu últim espectacle multimèdia “Casual Concert”, que va ser ajornat pel confinament a causa la pandèmia provocada per la Covid-19. Es tracta del programa “From Bach to Radiohead”, que protagonitzarà la formació simfònica valenciana i que serà conduït pel tenor líric i “showman” José Manuel Zapata. Amb la direcció del violinista britànic Michael Thomas, el públic escoltarà un repertori on figuren obres des de Rossini o Bach, fins a Paco de Lucía, Bjork, Iron Maiden o Radiohead.

   

  La presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha recordat el gran èxit del “Casual Concert” desenvolupat a la plaça de l’Ajuntament fa dos anys, també conduït per Zapata, i ha remarcat el caràcter didàctic i alegre d’este espectacle que “transmetrà molta força, energia i qualitat, amb un repertori sorprenent que agradarà a melòmans, profans, curiosos i aficionats del rock i d’uns altres estils musicals”.

  Es tracta d’un programa en el qual la formació simfònica valenciana interpretarà un programa destinat a tots els públics, en el qual Zapata cantarà acompanyat pel guitarrista Juan Francisco Padilla i el viola da gamba i guitarrista Rubén Rubio. Els assistents podran gaudir d’una selecció de peces musicals molt àmplia, tant cronològicament (des del segle XVII fins al present) com estilísticament (clàssic, flamenc, jazz, rock…), així com geogràficament.

  Este concert, ha afirmat el director del Palau, Vicent Ros “està pensat per a crear nous públics i posar de manifest que la música és un llenguatge universal que no fa distincions d’edat, en definitiva un concert informal i molt divertit propici per a estos temps que estem vivint”. 

  D’esta manera i al llarg d’una hora i mitja aproximadament de durada, es podrà escoltar obres clàssiques com la famosa Toccata en re menor de Johann Sebastian Bach, la dansa “Tarantella Napolitana” de Gioacchino Rossini, “Spiegel im Spiegel” d’Arvo Part o “Harold in Islington” del mateix Michael Thomas. El flamenc estarà representat per “Zyryab” de Paco de Lucía; el tango amb “Garganta con arena” de Cacho Castaña i el rock alternatiu i Heavy amb “Hyperballad” de Bjork, “The trooper” d’Iron Maiden, i “Fade Out”, “Paranoid Android” i “No Surprises” del grup britànic Radiohead.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos