33.2 C
Valencia
lunes, 15 julio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  L’Ajuntament destinarà cinc milions d’euros en ajudes directes a l’hostaleria, el turisme i l’oci nocturn

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • València

  L’Ajuntament destinarà cinc milions d’euros en ajudes directes a l’hostaleria, el turisme i l’oci nocturn

  Pilar Bernabé: “Es tracta d’una nova convocatòria que es posarà en marxa el mes de setembre amb l’objectiu de reduir l’impacte generat per l’actual pandèmia”

  • La nova convocatòria d’ajudes s’obrirà en setembre

  11/08/2021

  L’Ajuntament de València destinarà cinc milions d’euros en ajudes directes als sectors de l’hostaleria, el turisme i l’oci nocturn, a través d’una nova convocatòria del Pla Resistir, amb l’objectiu de pal·liar les conseqüències generades per la crisi de la covid-19.

   

  Així ho ha anunciat hui l’alcaldessa en funcions i responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, durant una reunió mantinguda amb Manuel Espinar, president de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, i Víctor Pérez, president de la Federació Oci, Turisme, Festivals, Joc i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (FOTUR).

  Bernabé ha explicat que “es tracta d’una nova convocatòria que es posarà en marxa el mes de setembre, amb l’objectiu de reduir l’impacte generat per l’actual pandèmia en els sectors de l’hostaleria, turisme i oci nocturn i contribuir així a l’impuls del teixit empresarial de la ciutat de València”.

  Tal com ha explicat la regidora, “s’obrirà una nova i última convocatòria d’ajudes emmarcada en el Pla Resistir, en la qual es destinarà el total de romanent disponible de les anteriors convocatòries, que està previst que siga de més de cinc milions d’euros”.

  Podran sol·licitar esta subvenció aquelles persones autònomes o microempreses amb un màxim de deu persones treballadores que exercisquen la seua activitat en el terme municipal de València.

  Després de la reunió, Manuel Espinar, president de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, i Víctor Pérez, president de la Federació Oci, Turisme, Festivals, Joc i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (FOTUR), han posat en valor la posada en marxa d’esta nova convocatòria d’ajudes i han reconegut “l’esforç que està realitzant l’Ajuntament de València i l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació amb estos sectors”.

  Recursos multimèdia

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos