Inicio Comunidad Valenciana La Xarxa Tourist Info fa enquestes als usuaris durant l’estiu per al perfil del turista que arriba a la Comunitat i avaluar la qualitat del servei

La Xarxa Tourist Info fa enquestes als usuaris durant l’estiu per al perfil del turista que arriba a la Comunitat i avaluar la qualitat del servei

0

[ad_1]

– Turisme Comunitat Valenciana ha distribuït els qüestionaris en set idiomes en les prop de 200 oficines de la Xarxa Tourist Info
– S’ha adoptat un protocol segons les indicacions de prevenció de la COVID-19, que permet que els turistes puguen omplir les enquestes telemàticament

Turisme Comunitat Valenciana realitza, des del passat 1 de juliol i fins al pròxim 15 de setembre, una enquesta de satisfacció del client a fi de conéixer l’opinió dels turistes que facen ús dels serveis d’atenció i informació turística que s’ofereixen a través de les prop de 200 oficines de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana.

L’enquesta té com a objectiu determinar el perfil del turista, però també el seu grau de satisfacció i la percepció de qualitat de servei que els usuaris de les oficines tenen de l’oferta turística de les destinacions de la Comunitat.

Aquest estiu 2021 l’enquesta de satisfacció del client de la Xarxa Tourist Info torna als paràmetres anteriors a la pandèmia i incorpora dues preguntes sobre la percepció del turista respecte a les mesures de prevenció de la COVID-19 en les oficines Tourist Info i en les diverses destinacions turístiques adscrites a la Xarxa Tourist Info.

Turisme Comunitat Valenciana ha distribuït en suport electrònic a totes les oficines de la xarxa els qüestionaris en set idiomes, que s’hauran de facilitar als turistes per a demanar-los l’opinió (valencià, castellà, anglés, francés, alemany, italià i neerlandés).

El formulari avalua aspectes com la qualitat del servei rebut a l’oficina, la satisfacció de les expectatives respecte a la destinació o la voluntat de tornar (fidelització) a la Comunitat.

Cal assenyalar que enguany s’ha adoptat un protocol per a la sol·licitud i la recepció de les enquestes, segons les indicacions de prevenció de la COVID-19, de manera que permet que el turista que visita les oficines Tourist Info les remeta i òmpliga telemàticament, sense perjudici de les eines tradicionals.

L’enquesta aportarà dades de gran interés per a conéixer com viatgen els nostres turistes i les característiques dels seus viatges, reserves, mitjà de transport utilitzat, composició del grup, allotjament o motivació de la visita.

Els resultats permetran disposar d’informació sobre el perfil del visitant així com conéixer-ne les característiques: si reserva, o no, de bestreta; quin mitjà de transport utilitza; si viatja a soles o acompanyat; l’allotjament, o la motivació de la visita, entre altres.

[ad_2]

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí