17.2 C
Valencia
viernes, 3 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

    Cultura projecta en Bocairent ‘Imatges rescatades: records vius de Bocairent’

    Otras noticias

    [ad_1]

    Cultura projecta en Bocairent

    – La projecció d’aquest material fílmic d’arxiu està programada el 16 d’octubre al Teatre Avenida a les 19.30 hores
    – Les imatges d’arxiu són una mirada del Bocairent entre el 1920 i 1970

    La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha programat la projecció d’un recull d’imatges d’arxiu que guarda en la Filmoteca de l’Institut Valencià de Cultura amb el nom ‘Imatges rescatades: records vius de Bocairent’, un viatge al passat de la capital cultural valenciana, que recupera paisatges desapareguts i construccions que ja no existeixen, celebracions familiars i usos i costums de diverses èpoques.

    El recull audiovisual s’ha realitzat gràcies a les donacions de videoaficionats que han aportat les seues filmacions domèstiques al fons documental de la Filmoteca Valenciana. Amb el material s’ha conformat una pel·lícula muda, en blanc i negre, de 57 minuts de duració, que comptarà amb l’acompanyament musical en directe del pianista Arcadi Valiente.

    Les imatges recorren la memòria audiovisual de Bocairent i altres municipis de l’entorn, com ara Agres, Banyeres de Mariola i Alcoi, entre els anys 1920 i 1970. La projecció d’aquest material fílmic d’arxiu està programada el 16 d’octubre al Teatre Avenida de Bocairent a les 19.30 hores.

    Aquesta activitat forma part de la programació cultural que la Conselleria està realitzant en Bocairent amb motiu del reconeixement de la població de la Vall d’Albaida com a capital cultural valenciana 2021.

    [ad_2]

    ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

    Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

    Más noticias

    DEJA UNA RESPUESTA

    Por favor ingrese su comentario!
    Por favor ingrese su nombre aquí

    Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

    Últimos artículos