19.1 C
Valencia
martes, 7 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

    El Consell aprova un conveni entre l’Institut Valencià de Cultura i l’Ajuntament de Gandia per a l’organització del festival ‘Cortoons Gandia’

    Otras noticias

    [ad_1]

    – L’IVC destinarà 20.000 euros a la XVII edició del Festival Internacional de Curts d’Animació

    El Ple del Consell ha aprovat un conveni de l’Institut Valencià de Cultura amb l’Ajuntament de Gandia per a col·laborar en l’organització de la XVII edició del Festival Internacional de Curts d’Animació ‘Cortoons Gandia’, que se celebrarà del 21 al 24 d’octubre de 2021.

    A través del conveni es materialitza la concessió d’un total de 20.000 euros dels pressupostos de l’IVC per a 2021.

    Aquest conveni s’emmarca en les actuacions desenvolupades per l’Institut Valencià de Cultura dirigides a fomentar i impulsar la creació artística en les arts escèniques, el circ, la música, l’audiovisual i les arts contemporànies, així com a promocionar la seua difusió a través de subvencions, ajudes i incentius.

    [ad_2]

    ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

    Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

    Más noticias

    DEJA UNA RESPUESTA

    Por favor ingrese su comentario!
    Por favor ingrese su nombre aquí

    Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

    Últimos artículos