13.4 C
Valencia
jueves, 9 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

    El Circ Bover porta el seu espectacle al Port de Sagunt dins de l’Off Romà

    Otras noticias

    [ad_1]

    El Circ Bover porta el seu espectacle al Port de Sagunt dins de l

    – La funció, gratuïta i per a tots els públics, serà diumenge 22 d’agost al Centre Cívic del Port a les 20.00 hores

    La programació de l’Off Romà del festival Sagunt a Escena porta al Port de Sagunt l’espectacle ‘Àvol’, de la companyia Circ Bover. Serà el diumenge 22 d’agost, a les 20.00 hores, al Centre Cívic. L’espectacle és gratuït i per a tots els públics.

    ‘Àvol’ reivindica la figura de l’artista i ho fa a través de quatre personatges que sobtadament es troben amb la necessitat de reinventar-se. La situació sobrevinguda els trasllada a un univers escènic creat a partir de pals de bambú i cordes.

    La superació dels nous reptes els du a desenvolupar habilitats fins aleshores desconegudes. Junts exploren la creació artística i estableixen un diàleg amb el públic sobre la identitat i el sentiment de pertinença.

    L’obra és una manifestació còmica i reflexiva sobre el paper actual de la cultura a través del circ contemporani.

    El Circ Bover acaba amb ‘Àvol’ un cicle de cinc anys d’investigació amb el bambú i les seues possibilitats aplicades al circ. La companyia ha estrenat durant aquest temps ‘Vincles’, ‘Nòmades’ i ‘Sentinel’, a més de l’espectacle ‘Àvol’. Un treball de recerca que ha estat guardonat amb cinc premis a escala nacional i internacional, i que els ha portat a fer més de quatre-centes funcions arreu del món.

    El Circ Bover és una companyia de circ professional que en 2005 va emprendre la iniciativa de difondre les arts circenses a les Illes Balears, fins llavors una tradició inexistent. La companyia produeix espectacles de creació pròpia combinats amb les últimes tendències del circ contemporani, el teatre, la dansa i la música en directe.

    [ad_2]

    ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

    Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

    Más noticias

    DEJA UNA RESPUESTA

    Por favor ingrese su comentario!
    Por favor ingrese su nombre aquí

    Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

    Últimos artículos