15.7 C
Valencia
domingo, 5 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

    La Generalitat i la Diputació de Castelló convoquen la Comissió Bilateral de Cooperació per a la coordinació d’actuacions entre totes dues institucions

    Otras noticias

    [ad_1]

    La Generalitat i la Diputació de Castelló celebren una reunió de la Comissió Bilateral de Cooperació per a la coordinació d’actuacions entre totes dues institucions.

    Per part de la Generalitat, participen el secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial, Alfred Boix; el secretari autonòmic de la Vicepresidència, Jorge Iván Castañón, i el director general d’Administració Local, Antoni Such.

    Per part de la Diputació, assisteixen el seu president, Josep Martí, i la diputada i diputats Ruth Sanz, Santiago Pérez i Pau Ferrando.

    – Dimecres, 4 d’agost de 2021
    – 11.00 hores
    – Casa dels Caragols. Carrer Major 78. Castelló de la Plana
    – Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió, després de la qual s’atendrà els altres mitjans

    [ad_2]

    ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

    Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

    Más noticias

    DEJA UNA RESPUESTA

    Por favor ingrese su comentario!
    Por favor ingrese su nombre aquí

    Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

    Últimos artículos