20.9 C
Valencia
domingo, 26 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  València realitza tractaments per al control de paneroles en les grans vies de la ciutat

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • Salut pública

  València realitza tractaments per al control de paneroles en les grans vies de la ciutat

  Els Servicis de Control de plagues de la Regidoria de Sanitat han actuat en coordinació amb el Centre de control de trànsit de l’Ajuntament i la Policia Local

  • Control de panderoles a la Gran Vía Ferran el Catòlic

  20/08/2021

  L’Ajuntament de València ha realitzat tractaments de desinsectació per al control de paneroles en les vies que suporten un trànsit molt dens durant tot l’any, si bé és durant els mesos estivals quan baixa l’activitat urbana, i per esta raó, els tècnics municipals aprofiten per a actuar en la xarxa de clavegueram municipal.

   

  Els tècnics municipals i l’empresa adjudicatària del control de plagues a la ciutat han treballat de manera coordinada amb el Centre de control de trànsit de l’Ajuntament i la Policia Local. Les intervencions en les grans avingudes es van produir els dijous 22 i 29 de juliol. Per a això, durant la primera jornada es va tancar al trànsit un dels carrils de l’artèria per a tractar la RAM de la gran via Ramón y Cajal des de plaça Espanya fins al carrer Cuenca. En la segona, les actuacions es van dur a terme des del carrer Cuenca fins al final de la via. En tots dos casos, la circulació de vehicles va recuperar la normalitat després de prop d’una hora de treball.

  Així mateix, el tractament de desinsectació s’ha realitzat amb una mena de pintura insecticida que compta amb un període de persistència d’un any. Es tracta d’un tractament fluid i ràpid del qual, després de comprovar la seua eficàcia i necessitat, també s’efectuarà en altres trams de les grades vies valencianes. D’esta manera, l’Ajuntament complementa les intervencions en matèria de control de plagues dins de la campanya programada que es realitza de manera ordinària en el clavegueram de la capital.

  Totes estes actuacions s’implementen amb l’objectiu d’assegurar una adequada salut pública i sanitat ambiental a València. Així, l’Ajuntament busca que les poblacions d’insectes i altres animals causen les menors molèsties possibles als veïns i veïnes de la ciutat.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos