13.4 C
Valencia
martes, 21 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  Teresa Cebrián, comissionada de l’any Berlanga

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • València

  Teresa Cebrián, comissionada de l’any Berlanga

  Cebrián s’encarregarà d’organitzar totes les accions relacionades amb l’any Berlanga que desembocarà en la celebració dels Premis Goya

  • Luis García Berlanga, durant el rodatge de «Bienvenido, Mister Marshall»

  06/08/2021

  Teresa Cebrián serà la Comissionada de l’Ajuntament de València per a organitzar les activitats commemoratives de l’Any Berlanga, entre les quals es troba la coordinació per a la celebració de la 36 edició dels Premis Goya que tindran lloc a València. Cebrián s’incorpora després de superar amb la major puntuació el procés de selecció convocat pel consistori el passat 7 de maig. Serà la persona responsable de coordinar i desenvolupar totes les accions relacionades amb l’any Berlanga i els Goya, esdeveniment que impulsa la comissió municipal presidida per la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez.

   

  La nova comissionada, nascuda a València, disposa d’una dilatada trajectòria vinculada al sector audiovisual. S’incorpora a este lloc després del seu pas per l’associació professional Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV), on exerceix des de 2013 com a coordinadora-gerent. A més és sòcia fundadora de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual i ha organitzat esdeveniments, tallers i seminaris de la indústria audiovisual amb participació de productors de tot Espanya entre els quals s’inclouen un concurs nacional de guions de llargmetratge de comèdia o l’assessorament i assistència tècnica a l’IVC per a la publicació del catàleg de produccions valencianes.

  La nova Comissionada de l’any Berlanga tindrà com a objectiu la direcció, coordinació i impuls de les activitats relacionades amb l’Any Berlanga i la celebració dels Premis Goya a València en 2022 així com aquelles funcions que li siguen assignades per la Regidoria de Turisme i Internacionalització. Entre les seues comeses, a més, estarà la coordinació amb sectors professionals, col·lectius i organitzacions del sector de les indústries culturals en relació amb la presentació de projectes, sol·licituds de col·laboració i altres propostes relacionades amb l’any Berlanga i els Premis Goya.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos