18.6 C
Valencia
martes, 21 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  L’Ajuntament renova els sistemes de seguretat per al control d’accés i vigilància de diverses instal·lacions municipals

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • València

  L’Ajuntament renova els sistemes de seguretat per al control d’accés i vigilància de diverses instal·lacions municipals

  Notario: “És imprescindible tindre uns edificis municipals en bon estat, accessibles i segurs per poder donar un servici públic adequat i de qualitat”

  • Nova Alcaldia de Cases de Bàrcena

  14/08/2021

  La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, ha anunciat la contractació del subministrament i la instal·lació de diversos equips de videogravació del sistema de CCTV en diferents dependències municipals així com del nou sistema d’alarma de la nova Alcaldia de Cases de Bàrcena.

   

  Amb la contractació anunciada es procedirà a substituir el sistema de videogravació al Centre De dia de Tres Forques i també en les següents dependències municipals on també se substituiran elements com ara diverses càmeres o monitors de vigilància: el Museu de la Ciutat, el xalet de Bartual, el Centre d’Ocupació i Formació ‘Lleons’, la Casa Museu de Blasco Ibáñez, el Museu de Ciències Naturals i el Museu de la Setmana Santa Marinera.

  D’altra banda, també es procedirà al subministrament i la instal·lació d’un sistema d’alarma en la nova Alcaldia de Cases de Bàrcena, una vegada finalitzades les obres per rehabilitar-la per complet i dotar a este poble de València d’un espai multiusos on també hi haurà l’Alcaldia així com la seu, entre altres, de la Universitat Popular i també està dotat d’una nova zona d’esbarjo per a ús dels seus veïns i veïnes. L’objectiu d’esta instal·lació és “garantir la seguretat de l’edifici, que obrirà les seues portes en breu”, ha explicat Notario.

  El pressupost de la intervenció arriba als 16.762,99 euros, IVA inclòs, mentre que el termini estimat per executar el contracte és d’una vintena de dies.

  “Tindre uns edificis municipals en bon estat, accessibles i segurs és imprescindible per donar un servici públic adequat i de qualitat a la ciutadania i a aquelles persones que visiten qualsevol instal·lació municipal de la ciutat de València”, ha afirmat Notario.

  Recursos multimèdia

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos