15.9 C
Valencia
jueves, 13 junio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  La Junta Municipal de Ciutat Vella exposa “Contes daurats” per a imaginar en temps post Covid

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • València

  La Junta Municipal de Ciutat Vella exposa “Contes daurats” per a imaginar en temps post Covid

  L’artista russa Aleksandra Istorik presenta noves pintures del 18 al 30 d’agost

  • Obra d’Aleksandra Istorik exposta a la Junta de Districte de Ciutat Vella.

  16/08/2021

  La Junta Municipal de Ciutat Vella acollirà, de nou, una exposició de l’artista russa Aleksandra Istorik, que, en esta ocasió, convida a imaginar ‘Contes daurats’ en temps de post Covid. Amb este títol esta mostra, d’accés gratuït, romandrà oberta al públic, del 18 al 30 d’agost, des de les 12.00 fins a les 20.30 hores. Així, a partir del pròxim dimecres, en les esmentades dependències de l’Ajuntament, que situades al carrer El Micalet del centre històric exerceixen de plataforma per a artistes que el sol·liciten, s’exhibeixen 30 pintures de Aleksandra Istorik, algunes de les quals han sigut exposades en la Fira Internacional d’Art de Marbella, el Festival Artist Experience de Madrid i galeries internacionals.

   

  Esta exposició és la segona que realitza l’artista d’origen rus a la seua ciutat de residència, jaque el mes de gener passat va compartir amb la ciutadania altres obres “amb la finalitat de mostrar –segons les seues paraules- un profund canvi en la manera d’interpretar la realitat, i davant la necessitat humana de transmetre emocions”.

  Amb esta nova mostra, Aleksandra Istorik proposa “escapar dels temps inesperats post COVID cap a històries convertides en ‘Contes Daurats’, amb imaginació”. El daurat dins de les seues composicions significa el luxe, també l’immaterial de poder viure i gaudir cada dia. Les seues obres estan basades tant en fets reals com en personatges mitològics com Icarus o Pandora. En totes apareix almenys una figura o silueta humana que subratlla la importància del rol de l’ésser humà en el nostre món, “i especialment en el món surrealista”.

  Aleksandra Istorik s’ha format en la Facultat de Belles arts de la Universitat Politècnica de València i en l’Acadèmia de les Arts de Sant Petersburg. Ha exposat la seua obra a la seua ciutat natal, Sant Petersburg, i diverses ciutats d’Espanya, com Madrid, Barcelona, València, Alacant, Torrevella i Marbella. Actualment, la pintora treballa en les col·leccions ‘Somnis espanyols’ i ‘Mites Grecs’ -algunes de les obres dels quals es podran visitar en l’actual exposició i altres mostres internacionals.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos