Inicio Comunidad Valenciana Valencia L’Ajuntament posa en marxa la campanya extraordinària de recollida de plàstics agrícoles

L’Ajuntament posa en marxa la campanya extraordinària de recollida de plàstics agrícoles

0
L’Ajuntament posa en marxa la campanya extraordinària de recollida de plàstics agrícoles

[ad_1]


Tornar
  • València

L’Ajuntament posa en marxa la campanya extraordinària de recollida de plàstics agrícoles

Alejandro Ramon: “Es pretén facilitar als llauradors depositar estes deixalles de manera segura i evitar que acaben en cunetes, barrancs o séquies”

• Cartell de la campanya

27/07/2021

L’Ajuntament, a través del Consell Agrari Municipal i la Regidoria d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, ha posat en marxa un any més la campanya extraordinària per a la recollida de residus plàstics i mantes tèrmiques generats durant l’activitat agrícola. Amb esta finalitat s’han instal·lat contenidors en diversos punts de l’Horta, que estaran en funcionament fins el pròxim 31 d’octubre. El regidor Alejandro Ramon ha indicat que “es pretén facilitar als llauradors depositar estes deixalles de manera segura i evitar que acaben en cunetes, barrancs o séquies”.

 

“Els plàstics són un problema també a l’Horta de València, especialment a l’Horta Nord, on es fa un ús extensiu de les mantes tèrmiques”, ha explicat el regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta. L’objectiu del servici de gestió de plàstics agrícoles és donar resposta a esta situació. Té caràcter temporal i extraordinari, està vinculat a la campanya d’entoldats, i està actiu des d’este dilluns fins el pròxim 31 d’octubre.

Qualsevol dubte sobre la ubicació dels contenidors, els dies i horaris s’atendrà en el telèfon de contacte del Consell Agrari Municipal, 96 351 76 92, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores, o enviant un correu electrònic a l’adreça consellagrari@valencia.es.

Recursos multimèdia

[ad_2]

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí