18.6 C
Valencia
martes, 21 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  El projecte per a convertir les naus de Joan Verdeguer en centre esportiu es redactarà este 2021

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • Educació i esports

  El projecte per a convertir les naus de Joan Verdeguer en centre esportiu es redactarà este 2021

  Pilar Bernabé destaca que l’Ajuntament de València continua ampliant el seu mapa d’instal·lacions esportives

  • Naus Ership, situades al carrer Joan Verdeguer

  27/07/2021

  La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de València ha anunciat que està preparant un projecte de rehabilitació i conversió de les Naus Ership, situades al carrer Joan Verdeguer, en un centre esportiu. L’espai, actualment en desús, es transformarà en un centre de gimnàstica esportiva i altres esports

   

  Dins del pla de desenvolupament dels espais esportius de la ciutat de València, i per a completar el mapa d’instal·lacions, un dels més emblemàtics i reivindicats per les associacions veïnals de la zona és, precisament, el de les naus de Joan Verdeguer. Per això, amb l’objectiu de dotar de millors infraestructures esportives al barri, el projecte contempla la rehabilitació de les naus i la seua transformació en un centre de gimnàstica esportiva i altres esports, on la innovació siga la protagonista.

  En este sentit, la delegació d’Esports té interés a elaborar l’avantprojecte –que permetrà definir el programa de necessitats i, amb això, poder desenvolupar el projecte d’execució i delimitar en el temps la construcció de la instal·lació– abans que finalitze l’any.

  La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, ha explicat: “València continua ampliant el seu mapa d’instal·lacions esportives i ho fem ara a les naus de Joan Verdeguer, que es convertiran en un centre d’innovació al costat de Las Naves i en un espai esportiu”. “Va a realitzar-se la redacció del projecte i podem dir que l’ecosistema innovador de la zona de Joan Verdeguer també inclourà l’esport”, ha afegit.

   

  Rehabilitació d’un espai històric

   

  Amb la redacció del projecte, s’iniciarà el procés de conversió de les Naus Ership per a usos esportius. Es tracta d’un espai conformat per dues naus, de 1184 m² i 1293 m², construïdes en 1931 que, actualment es troben en desús.

  Estes naus, de propietat municipal, se situen entre els números 26 i 30 del carrer Joan Verdeguer, i compten amb una façana principal de rajola vista amb elements ornamentals que conserva l’essència arquitectònica de les antigues fàbriques.

  Per això, amb la iniciativa es pretén, d’una banda, conservar un edifici històric i, d’altra, atendre les necessitats de la ciutadania i donar lloc a un espai que complete la infraestructura esportiva del barri del Grau.

  Recursos multimèdia

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos