14 C
Valencia
viernes, 8 diciembre 2023

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  L’Ajuntament habilita un alberg per atendre persones sense sostre durant l’onada de calor

  Otras noticias
  Tornar
  • València

  L’Ajuntament habilita un alberg per atendre persones sense sostre durant l’onada de calor

  Està obert fins el pròxim dilluns d’11 a 18 hores al carrer de Santa Cruz de Tenerife

  • L’alberg temporal té capacitat per a 15 persones

  12/08/2021

  L’Ajuntament ha habilitat un alberg per atendre persones sense sostre durant l’onada de calor prevista per a estos dies. Es troba en un local municipal al carrer de Santa Cruz de Tenerife, està obert des de hui fins el pròxim dilluns entre les 11 i les 18 hores, i oferix aigua, menjar, dutxa, kits d’higiene i roba, activitats d’oci i zona de descans. El dispositiu compta amb l’assistència de Creu Roja gràcies a un conveni per fer front a emergències socials davant episodis de fred, gota freda, calor o altres condicions meteorològiques desfavorables.

   

  Les instal·lacions municipals al barri de Tres Forques estan preparades per oferir aigua i refugi contra la calor. Des del Servici d’atenció a urgències socials i col·laboració en emergències (SAUS) i el Centre d’atenció a persones sense sostre (CAST) es deriven al carrer de Santa Cruz de Tenerife aquells usuaris i usuàries que ho requerisquen.

  L’alberg temporal té capacitat per a 15 persones i és atés per un tècnic i entre cinc i sis voluntaris i voluntàries de respostes bàsiques en emergència de Creu Roja. A les persones vulnerables se les proporciona manutenció —aigua, dinar i berenar—. També poden utilitzar les dutxes i se les facilita un kit d’higiene individual i, en cas necessari, un kit de roba. Així mateix, es realitzen activitats d’oci i s’ha preparat un àrea de descans.

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos