27.3 C
Valencia
martes, 16 julio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  ‘Herència’, de la companyia La Industrial Teatrera, es presenta a l’Off Romà de Sagunt a Escena

  Otras noticias

  [ad_1]

  – L’actuació serà diumenge 15 d’agost a les 20.00 hores a la Glorieta
  – És un espectacle gratuït i per a tots els públics

  L’edició de 2021 del festival Sagunt a Escena continua amb l’actuació de la companyia La Industrial Teatrera a la Glorieta de Sagunt amb l’espectacle ‘Herència’, a les 20.00 hores del diumenge 15 d’agost.

  ‘Herència’ és un espectacle en clau de ‘clown’ sobre el món que deixarem, amb dos personatges dins d’un femer, un viatge tendre i divertit per a transformar la nostra herència.

  Es tracta d’un espectacle que ens convida a reflexionar sobre el món que voldríem deixar en herència a les següents generacions. És teatre de carrer i de ‘clown’, de circ en definitiva i per a tots els públics, que es representa en un entorn circular amb el públic d’espectador i alhora de protagonista.

  En ‘Herència’ trobem dos pallassos llançats al fem, fem que és fem, fem que creiem que és fem i fem que no és fem i llancem al fem. El món sembla un mar de plàstic. I de sobte l’amor més inesperat fa que parem per un moment i vulguem canviar el futur i transformar la nostra herència.

  La Industrial Teatrera és una companyia de teatre i circ, de carrer i de sala, especialitzada en ‘clown’. Naix de la trobada en 2002 entre Jaume Navarro i Mamen Olías, dos artistes amb una intensa trajectòria professional en diferents companyies i projectes de teatre i circ. Junts han creat espectacles que han rebut nombrosos premis amb els quals pretenen comunicar-se amb el públic mitjançant el somriure i les emocions, per a aconseguir-ho utilitzen tècniques interpretatives, de circ i de teatre de carrer, i s’especialitzen sobretot en el ‘clown’.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos