15.9 C
Valencia
jueves, 13 junio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  EMT reforçarà el seu servici per a adaptar-se a les necessitats dels actes fallers

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • València

  EMT reforçarà el seu servici per a adaptar-se a les necessitats dels actes fallers

  Les persones usuàries podran seguir a temps real tota informació del servici en les plataformes digitals

  • Hi haurà restriccions al trànsit des del 2 de setembre fins a la Cremà

  23/08/2021

  L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València reforçarà el seu servici per a adaptar-se a les necessitats dels actes fallers i garantir els desplaçaments segurs en transport públic. El personal de l’empresa realitzarà un seguiment en directe de la situació al carrer per a adaptar el dispositiu quan les necessitats ho requerisquen.

   

  Com cada any, l’empresa municipal ha treballat en coordinació amb els servicis municipals per a planificar el dispositiu. A causa de la singularitat de les festes d’enguany, EMT té previstes mesures especials com ara reguardes diàries formades entre quinze i vint conductors i conductores que estaran preparats en cotxera per a eixir al carrer en cas de necessitat.

  Amb les restriccions al trànsit al centre de la ciutat des del 2 de setembre fins a la Cremà, la línia C1 quedarà suprimida i la resta de les línies es reorganitzaran per a garantir la mobilitat de les persones usuàries. Tota la informació del servici s’anirà proporcionant a temps real a través de les xarxes socials, app institucional i web.

  Durant estos dies hi haurà dos zones on les línies faran parades provisionals. La primera d’elles a l’entorn de la plaça d’Espanya. La segona, en l’intercanviador Tetuan-Porta de la Mar, a excepció dels dies d’Ofrena, quan limitaran el seu recorregut entre el pont del Reial i d’Exposició. I, fnalment, les línies transversals modificaran el seu trajecte per les grans vies durant el tall del centre. Per part seua, l’aparcament Centre Històric-Mercat Central estarà obert amb normalitat i, a partir del tancament general del 2 de setembre, podran accedir a les instal·lacions els vehicles abonats, residents i personal amb autorització.

  Punts informatius

  EMT posarà en marxa un dispositiu especial d’informació a partir del 28 d’agost, que anirà reforçant amb els talls en el centre i la celebració dels actes fallers. El personal d’EMT informarà les persones usuàries de les alternacions en el servici en diferents punts de la ciutat, com els intercanviadors de Xàtiva-Estació del Nord i de Tetuan-Porta de la Mar.

  A més, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) reforçarà el seu servici i també atendrà les consultes de les persones usuàries el diumenge 5 de setembre a través de l’atenció telefònica, de missatgeria (whatsApp i telegram) i xarxes socials.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos