Inicio Cultura y Ocio El pianista James Rhodes porta la seua música a Sagunt a Escena

El pianista James Rhodes porta la seua música a Sagunt a Escena

0
El pianista James Rhodes porta la seua música a Sagunt a Escena

[ad_1]

El pianista James Rhodes porta la seua música a Sagunt a Escena

– El concert serà el 12 d’agost a les 22 hores al Teatre Romà

El pianista i escriptor James Rhodes visita el festival Sagunt a Escena, on interpretarà un concert al Teatre Romà el 12 d’agost a les 22 hores amb el programa següent: la ‘Sonata en mi menor op. 90’ de Beethoven, la ‘Rapsòdia en sol menor’ i l»Intermezzo’ de Brahms i la ‘Sonata en do major op. 53’ de Beethoven.

El pianista i escriptor James Rhodes converteix el concert clàssic tradicional en una autèntica experiència inclusiva. El músic anglés, feliçment establit a Espanya, comparteix en els seus concerts el seu amor i passió per la música i aconsegueix que cada un dels membres del públic connecte amb ell i amb els grans compositors que presenta i interpreta. Rhodes és, a més, un magnífic i singular comunicador que, amb una mescla única d’enginy i sentit de l’humor, comparteix coneixements fascinants i aconsegueix que els temes seriosos, com la música clàssica, es convertisquen en accessibles per a tots.

«En els meus concerts parle de les peces que interprete, conte per què les he triat, quina importància tenen per a mi i en quin context es van compondre». Així explica James Rhodes com són els seus recitals en el pròleg del seu llibre ‘Instrumental. Memòries de música, medicina i bogeria’ (13a edició, més de 150.000 exemplars venuts), amb el qual ha obtingut un enorme i inesperat èxit en tot el món.

Amb l’afany de llevar la pols que sembla que a vegades envolta aquest gènere musical, Rhodes ofereix una mirada renovada i un format de concert totalment revolucionari en el context de la música clàssica.

L’artista britànic ha encunyat un tipus de recital propi i personal en què, a més de tocar, contextualitza les obres que interpreta i conta sobre l’escenari la història i apunts biogràfics dels compositors.

Amb aquests concerts singulars, James Rhodes s’ha convertit en un dels principals divulgadors de la música clàssica al món, gràcies a les seues gires i concerts en tota mena de festivals i sales, així com diversos documentals sobre la seua figura filmats amb la complicitat de cadenes de televisió britàniques i espanyoles.

[ad_2]

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí