15.6 C
Valencia
viernes, 20 mayo 2022

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

El Consell de la Joventut ofereix 50 places gratuïtes per al curs preparatori intensiu del C2 de valencià

Otras noticias
Tornar
  • València

El Consell de la Joventut ofereix 50 places gratuïtes per al curs preparatori intensiu del C2 de valencià

Els interessats han de ser menors de 31 anys i poden preinscriure’s fins al 9 d’agost

• Cartell de la convocatòria

06/08/2021

El Consell de la Joventut de València ofereix 50 places gratuïtes per al curs preparatori intensiu del C2 de valencià. El curs està dirigit a joves menors de 31 anys empadronats a València i tindrà lloc durant els mesos de setembre i octubre. Els interessats poden preinscriure’s fins al pròxim dilluns, 9 d’agost.

 

El curs, de 48 hores de durada, tindrà lloc de l’1 de setembre al 2 de novembre en dos torns, dilluns i dimecres en horari de matí (de 9 a 11:40 hores) o dimarts i dijous en horari de vesprada (de 18:30 a 21.10 hores).

El curs és telemàtic i gratuït amb la condició d’assistir, com a mínim, al 80% de les classes i lliurar regularment les tasques assignades a cada estudiant. Els participants hauran d’ingressar, en concepte de matrícula, una fiança de 50 euros a l’inici del curs que se’ls tornarà en finalitzar la formació si ha complit els requisits d’assistència i acompliment de les tasques assignades.

El termini de preinscripció acaba el 9 d’agost. Per a més informació i preinscripcions, consulteu l’enllaç https://forms.gle/MsoBoP6FtjvFmoTEA.

 

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos