31.5 C
Valencia
lunes, 15 julio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  Comença l’Off Romà de Sagunt a Escena amb ‘Al Aire’ de la companyia Nostraxladamus

  Otras noticias

  [ad_1]

  Comença l

  – L’actuació serà a les 20 hores a la Glorieta de Sagunt
  – La representació a Sagunt és l’estrena d’aquest nou espectacle de la companyia

  Continua la programació del festival Sagunt a Escena amb el primer espectacle de l’Off Romà, que és l’oferta d’espectacles gratuïts que es representen als carrers i les places de la ciutat de Sagunt i el Port en el marc del festival Sagunt a Escena.

  Aquest primer espectacle, que és una estrena absoluta, és ‘Al Aire’ de la companyia Nostraxladamus. És una funció d’equilibrisme, acrobàcia aèria i molt d’humor presentada per Jimena Cavalletti.

  En l’espectacle tot ocorre a l’aire, una presentadora de televisió a punt d’eixir a l’aire, números circenses en les altures amb el buit als peus. El circ és un desafiament a la gravetat en tots els sentits, des de l’acrobàcia, l’humor i l’equilibrisme es creen imatges i emocions que permeten alliberar la imaginació i, d’aquesta manera, es transforma l’impossible en inevitable i es contagia d’il·lusió a tot el públic.

  Es veurà ‘Al aire’ un número d’equilibrisme còmic sobre una estructura autònoma sense ancoratges en què la tècnica es posa al servei de l’humor amb un alpinista que vol fer una exhibició i és tan maldestre que desencadenarà caigudes, entropessons i tot tipus de jocs acrobàtics interpretat per Miguel Pollán.

  Una peça de masteler xinés i dansa que combina sensacions i sentiments, tècnica i moviment amb un element vertical a càrrec de Milkiee Lee, el número d’equilibrisme i humor sobre la corda fluixa de Noche Dieguez, que passa pel llenguatge gestual i la ironia barrejant dos universos tan diferents com el circ i el tradicionalisme amb una naturalitat tant còmica com commovedora.

  Per a tancar l’espectacle es podrà veure un número de funambulisme sobre cable a càrrec de Mariona Moya.

  El següent espectacle del festival és la representació al Teatre Romà de ‘Carta’ de la companyia portuguesa de dansa de Mónica Calle, el dissabte 7 d’agost a les 22 hores.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos