21.1 C
Valencia
domingo, 23 junio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  Ximo Puig recorda que “no podem construir el futur sense comptar amb la joventut”

  Ximo Puig intervé en ‘Agermanats’, la trobada que Joves Socialistes del País Valencià i Joventuts Socialistes dels Illes Balears mantenen hui a València

  Otras noticias

  El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha recordat hui que “no podem construir el futur sense comptar amb la joventut” perquè “ells i elles són el nostre present i futur”. Així s’ha pronunciat Ximo Puig en la seua intervenció en ‘Agermanats’, la trobada que Joves Socialistes del País Valencià i Joventuts Socialistes dels Illes Balears mantenen hui a València.

  En este sentit, el líder dels socialistes valencians ha destacat que “la creació d’ocupació, una major formació i capacitat tecnològica i, sobretot, l’habitatge i la voluntat de participació política han de ser presents en la societat”. “Els i les socialistes sempre hem optat per una aliança amb els joves valencians, que són els qui determinen els nostres nous horitzons”, ha afegit Ximo Puig.

  Amb tot, el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE ha celebrat que “els joves valencians i balears aborden, junts, els reptes actuals des d’una perspectiva progressista”. “La inflació no és neutral sinó que afecta la població amb rendes més baixes. No hi ha dubte que aquesta situació de màxima dificultat afecta més a la joventut”, ha ressaltat Ximo Puig.

  “POLÍTIQUES D’AVANTGUARDA EN MATÈRIA DE JOVENTUT”

  El secretari general de les Joventuts Socialistes d’Espanya, Víctor Camino, ha posat en valor “l’impacte de les polítiques del Govern de Pedro Sánchez i del Consell de Ximo Puig sobre la gent jove: la gratuïtat del transport públic, ajudes al lloguer, el Bo Cultural Jove…”, ha repassat. “Els i les joves estan veient que, gràcies als i les socialistes, poden fer un projecte de vida lliure”, ha reivindicat Camino.

  El secretari general de Joves Socialistes del País Valencià, Benjamí Mompó, ha subratllat que “els governs socialistes de Ximo Puig — a la Comunitat Valenciana — i de Francina Armengol — a les Illes Balears — estan duent a terme polítiques d’avantguarda en matèria de joventut”: “Hui ens reunim a València per a, junts i juntes, posar-les en valor i veure com podem millorar-les per a continuar caminant cap endavant”, ha explicat Mompó.

  Per part seua, el secretari general de Joventuts Socialistes dels Illes Balears, Ares Fernández, ha valorat que “tant Ximo Puig com Francina Armengol estan demostrant, des del 2015, que la seua prioritat passa per conjugar la sostenibilitat dels nostres territoris amb la sostenibilitat econòmica”: “Els i les joves estem convençuts que, amb estes receptes, construïm benestar i sostenibilitat per al conjunt de la ciutadania”, ha afirmat Fernández.

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos