15.6 C
Valencia
viernes, 20 mayo 2022

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

València renova la gespa artificial de 15 pistes de pàdel i futbol-8 en cinc poliesportius municipals

Otras noticias
Tornar
  • València

València renova la gespa artificial de 15 pistes de pàdel i futbol-8 en cinc poliesportius municipals

La Fundació Esportiva Municipal realitza els treballs als centres de Natzaret, Verge del Carme-Beteró, Benimaclet, Quatre Carreres i Doctor Lluch

• Gespa artificial renovada en un dels poliesportius municipals

07/08/2021

La Fundació Esportiva Municipal (FDM) ha renovat la gespa artificial de 15 pistes esportives de cinc poliesportius municipals diferents. En concret, s’han renovat més de 17.700 m² de 10 pistes de pàdel, 4 camps de futbol-8 i un camp de futbol. Es tracta d’actuacions que s’han dut a terme als poliesportius municipals de Natzaret, Verge del Carme-Beteró, Benimaclet, Quatre Carreres i Doctor Lluch.

 

El total dels 400.000 euros invertits s’ha dividit en dos lots: el lot A, amb un import de licitació de 248.000 euros i que s’ha destinat a Natzaret; i el lot B, que s’ha destinat a la resta d’instal·lacions i que ha comptat amb un import de licitació de 151.000 euros. La regidora d’Esports i presidenta de la FDM, Pilar Bernabé, ha explicat que “estes actuacions de millora de les instal·lacions esportives suposen una prioritat per consolidar la pràctica esportiva als nostres barris”.

“Donem resposta a les demandes dels clubs dels nostres barris, que sempre han mostrat un especial interés per la millora d’estes instal·lacions. Estem posicionant València com a capital de l’esport a nivell nacional i internacional, però atenent sempre de manera prioritària les necessitats en matèries i infraestructures esportives dels nostres barris”, ha afegit.

El lot B ja es troba recepcionat per l’Ajuntament i està en funcionament des del passat 14 de juliol. Es tracta, concretament, de dos pistes de pàdel a Benimaclet, quatre pistes de pàdel a Quatre Carreres, dos pistes de pàdel a Doctor Lluch, i dos camps de futbol-8 i dos pistes de pàdel a la Verge del Carme-Beteró.

Respecte al lot A, les obres van començar a principis del mes de juliol i està previst que es desenvolupen durant tot este mes i el pròxim. Es preveu que puguen estar disponibles al públic a finals d’agost. Esta actuació està consistint en la substitució del paviment d’herba artificial a Natzaret del camp de futbol-11 i dels dos camps de futbol-8. Això suposa una superfície total de 10.152 m2 i va ser instal·lada en 2006, per la qual cosa era necessària la seua actualització.

 

Beneficis de la gespa artificial

 

La gespa artificial ha anat evolucionant tecnològicament i adquirint millores en les seues propietats tant en la funció tècnica com en l’esportiva, la qual cosa la convertix en ideal per a les superfícies esportives.

A més, ha permés reduir els costos de manteniment fins a quatre vegades menys que l’herba natural i ha incrementat les hores d’ús dels camps i pistes municipals, la qual cosa suposa un gran avantatge per a la gestió de les instal·lacions i el rendiment esportiu de la inversió realitzada.

Des de 1991 s’ha anat instal·lant progressivament a la ciutat este tipus de paviment per considerar-se el més aconsellable per a multitud de superfícies esportives a l’aire lliure i grans camps. No obstant això, la gespa artificial és un material que té una vida útil d’entre 10 i 12 anys, la qual cosa fa necessària una planificació contínua de la seua substitució en funció de la seua data de col·locació.

Recursos multimèdia

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos