20.7 C
Valencia
miércoles, 26 junio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  València renova la gespa artificial de 15 pistes de pàdel i futbol-8 en cinc poliesportius municipals

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • València

  València renova la gespa artificial de 15 pistes de pàdel i futbol-8 en cinc poliesportius municipals

  La Fundació Esportiva Municipal realitza els treballs als centres de Natzaret, Verge del Carme-Beteró, Benimaclet, Quatre Carreres i Doctor Lluch

  • Gespa artificial renovada en un dels poliesportius municipals

  07/08/2021

  La Fundació Esportiva Municipal (FDM) ha renovat la gespa artificial de 15 pistes esportives de cinc poliesportius municipals diferents. En concret, s’han renovat més de 17.700 m² de 10 pistes de pàdel, 4 camps de futbol-8 i un camp de futbol. Es tracta d’actuacions que s’han dut a terme als poliesportius municipals de Natzaret, Verge del Carme-Beteró, Benimaclet, Quatre Carreres i Doctor Lluch.

   

  El total dels 400.000 euros invertits s’ha dividit en dos lots: el lot A, amb un import de licitació de 248.000 euros i que s’ha destinat a Natzaret; i el lot B, que s’ha destinat a la resta d’instal·lacions i que ha comptat amb un import de licitació de 151.000 euros. La regidora d’Esports i presidenta de la FDM, Pilar Bernabé, ha explicat que “estes actuacions de millora de les instal·lacions esportives suposen una prioritat per consolidar la pràctica esportiva als nostres barris”.

  “Donem resposta a les demandes dels clubs dels nostres barris, que sempre han mostrat un especial interés per la millora d’estes instal·lacions. Estem posicionant València com a capital de l’esport a nivell nacional i internacional, però atenent sempre de manera prioritària les necessitats en matèries i infraestructures esportives dels nostres barris”, ha afegit.

  El lot B ja es troba recepcionat per l’Ajuntament i està en funcionament des del passat 14 de juliol. Es tracta, concretament, de dos pistes de pàdel a Benimaclet, quatre pistes de pàdel a Quatre Carreres, dos pistes de pàdel a Doctor Lluch, i dos camps de futbol-8 i dos pistes de pàdel a la Verge del Carme-Beteró.

  Respecte al lot A, les obres van començar a principis del mes de juliol i està previst que es desenvolupen durant tot este mes i el pròxim. Es preveu que puguen estar disponibles al públic a finals d’agost. Esta actuació està consistint en la substitució del paviment d’herba artificial a Natzaret del camp de futbol-11 i dels dos camps de futbol-8. Això suposa una superfície total de 10.152 m2 i va ser instal·lada en 2006, per la qual cosa era necessària la seua actualització.

   

  Beneficis de la gespa artificial

   

  La gespa artificial ha anat evolucionant tecnològicament i adquirint millores en les seues propietats tant en la funció tècnica com en l’esportiva, la qual cosa la convertix en ideal per a les superfícies esportives.

  A més, ha permés reduir els costos de manteniment fins a quatre vegades menys que l’herba natural i ha incrementat les hores d’ús dels camps i pistes municipals, la qual cosa suposa un gran avantatge per a la gestió de les instal·lacions i el rendiment esportiu de la inversió realitzada.

  Des de 1991 s’ha anat instal·lant progressivament a la ciutat este tipus de paviment per considerar-se el més aconsellable per a multitud de superfícies esportives a l’aire lliure i grans camps. No obstant això, la gespa artificial és un material que té una vida útil d’entre 10 i 12 anys, la qual cosa fa necessària una planificació contínua de la seua substitució en funció de la seua data de col·locació.

  Recursos multimèdia

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos