8.8 C
Valencia
lunes, 4 diciembre 2023

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  València Activa gestionarà ofertes d’ocupació i assessorarà en formació a FCC Equal CEE

  Otras noticias
  Tornar
  • València

  València Activa gestionarà ofertes d’ocupació i assessorarà en formació a FCC Equal CEE

  Pilar Bernabé indica que “la col·laboració públic-privada és clau per a dinamitzar el mercat de treball local”

  • L’Ajuntament col·labora amb empreses per afavorir la insercció laboral

  21/08/2021

  L’Ajuntament de València, a través de València Activa, ha signat un conveni de col·laboració amb FCC Equal CEE -empresa dedicada a l’activitat de servicis auxiliars-, en matèria d’informació, formació i orientació professional, així com per a la gestió dels seus processos de selecció de personal.

   

  “La col·laboració públic-privada és necessària per a oferir més i millors oportunitats a la ciutadania, sobretot en el cas dels col·lectius més vulnerables”. “Col·laborar amb empreses líders com a FCC Equal CEE valguda el model de gestió de la nostra Agència d’Ocupació i ens anima a continuar treballant en la mateixa línia”, ha indicat la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

  A més, Bernabé ha agraït que «hi haja empreses que s’impliquen i facen el pas per a crear sinergies amb les administracions en benefici dels valencians i valencianes».

  Per la seua part, Sergio Verner, director d’FCC Equal CEE Comunitat Valenciana, ha explicat que “des d’FCC Equal Comunitat Valenciana promovem la inclusió social desenvolupant llocs de treball accessibles al conjunt de la societat. Juntament amb programes com València Activa enfortim el nostre compromís cap a una comunitat més diversa i sostenible, perquè sabem que és clau per al progrés de la ciutadania”.

   

  Més de 470 empreses col·laboradores

   

  L’Agència d’Ocupació València Activa, que compta actualment amb més de 10.000 persones inscrites, col·labora en la gestió d’ofertes d’ús de més de 470 empreses locals i multinacionals com Power Electronics España, Primark, Verne Group, Dealz, supermercats Vidal, Casas Inhaus o Obremo.

  “Col·laborar amb empreses clau del nostre teixit productiu, com Dacsa Group, valida el model de gestió de la nostra Agència d’Ocupació i altres serveis com la Unitat d’Igualtat o Barris per l’Ocupació i ens anima a continuar treballant esta línia generadora d’oportunitats”, ha conclòs Bernabé.

  Recursos multimèdia

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos