Inicio Comunidad Valenciana Turisme inicia la campanya ‘Qui ho ha viscut ho sap’ per a convidar a experimentar la diversitat de l’oferta de la Comunitat

Turisme inicia la campanya ‘Qui ho ha viscut ho sap’ per a convidar a experimentar la diversitat de l’oferta de la Comunitat

0

[ad_1]

– Aquesta campanya té un pressupost total de 5.000.000 d’euros i s’emetrà en mitjans de comunicació, cines i suports de publicitat exterior
– La nova campanya publicitària està inspirada en un famós poema de Lope de Vega sobre l’amor

Turisme Comunitat Valenciana ha iniciat la difusió de la nova campanya de publicitat turística que, sota el títol ‘Qui ho ha viscut ho sap’, tindrà presència des d’aquest dilluns en els principals mitjans de comunicació nacionals i de la Comunitat Valenciana.

En concret, s’emet en premsa i revistes, ràdios, mitjans en línia, cines, suports de publicitat exterior i en TV, tant d’àmbit nacional com autonòmic.

Té un pressupost total de 5.000.000 d’euros i l’empresa responsable de difondre-la, després d’adjudicació a través de licitació pública, és Zenith.

‘Qui ho ha viscut ho sap’ està inspirada en un famós poema de Lope de Vega sobre l’amor. Amb aquesta campanya es pretén donar veu als que ja han estat a la Comunitat Valenciana a través de les seues opinions sobre els paisatges, el mode de vida i l’hospitalitat valenciana, per a convidar així a qui encara no l’ha descobert.

D’aquesta manera, mitjançant les experiències compartides, la campanya té com a premissa principal la construcció de notorietat per a poder continuar creixent en quota de turistes nacionals i en un context tan complex com l’actual.

La campanya es difondrà a través de mitjans de comunicació nacionals, però es complementa amb reforços estratègics en les principals àrees geogràfiques emissores de turistes a la Comunitat Valenciana (Madrid, Castella-la Manxa, Catalunya, Múrcia, Aragó, Castella i Lleó, Andalusia i País Basc) i reforç a la Comunitat, ja que representen el 51 % del total dels viatges a la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’una campanya inclusiva, ja que hi acostarà les persones amb dificultats de visió a través de l’olfacte, de manera que, per mitjà d’una acció específica, els madrilenys i les madrilenyes podran sentir l’aroma de la Comunitat Valenciana.

Es preveu fer més de 12.000 projeccions estimades en televisió, 16.000 falques, 800 insercions en mitjans gràfics en més de 50 capçaleres diferents, més de 380 milions d’impressions, a més d’accions en exterior i cine.

[ad_2]

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí