20.9 C
Valencia
domingo, 26 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  L’Institut Valencià de Cultura ofereix teatre familiar en el festival Fresca!

  Otras noticias

  [ad_1]

  L

  – El dijous 20 d’agost, a les 20 hores, Bucraá Circus presenta ‘El Gran Final’ a l’espai Frescoreta!, dins de la programació de Fresca!

  El festival Fresca! de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), que se celebra a Muelle12 al port d’Alacant del 17 al 25 d’agost, continua amb la seua programació. El divendres 20 d’agost, a les 20.00 hores, la cita és en Frescoreta!, la secció de Fresca! dirigida al públic familiar.

  Alicia Garijo, delegada territorial de l’IVC a Alacant, destaca la importància d’oferir al públic familiar propostes que, a més d’entretindre, promoguen missatges positius i estimulen l’educació emocional dels xiquets i les xiquetes des de la creativitat i la diversió, per la qual cosa apunta que: «L’espectacle ‘El Gran Final’ és una proposta fantàstica que reuneix tots els ingredients perquè menuts i grans passen una estona inoblidable».

  La companyia Bucraá Circus està formada per dos pallassos, Pau Palaus i Fernando Villella, que arriben a Alacant amb el seu espectacle ‘El Gran Final’.

  Palaus i Villella donen vida als personatges d’aquesta tragicomèdia que basa la seua essència en el retrobament de dos pallassos que van haver de separar-se fa molts anys a conseqüència de l’esclat d’una guerra civil. Aquesta guerra interromp l’última funció just abans del gran acte final. El conflicte els obliga a prendre camins separats i no tindre mai més contacte l’un amb l’altre. Ara, després de més de 30 anys, infinits passos, una lluita diària i constant per la supervivència i un cos envellit, quan es retroben, decideixen acabar el seu ‘Gran Final’.

  Un homenatge a un dels oficis més bonics i generosos del món: l’ofici de pallasso. Sentir per a crear un diàleg amb espectadors i espectadores, des de les emocions, en què sobren les paraules. Un imaginari col·lectiu que pallassos de tots els temps ens han deixat en la memòria.

  Entrades a la venda en:
  consultar ací

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos