18.6 C
Valencia
martes, 21 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  Les principals vies de la ciutat, preparades per a les Falles

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • València

  Les principals vies de la ciutat, preparades per a les Falles

  Valía destaca l’esforç realitzat per a acabar les obres de sanejament en Cardenal Benlloch, Peset Alexandre, Primat Reig, Alcalde Albors i Doctor Moliner

  • Obres de sanejament a la ciutat

  22/08/2021

   “La Regidoria del Cicle Integral de l’Aigua ha posat l’accelerador perquè les obres de sanejament que afectaven les principals vies de la ciutat estigueren finalitzades abans de l’inici de les Falles”. Així ho ha explicat la responsable d’esta regidoria, Elisa Valía, qui ha explicat que esta mateixa setmana han finalitzat les intervencions en la xarxa de sanejament de Cardenal Benlloch, amb l’encreuament al carrer Salvador Pau; al Doctor Peset Alexandre, en la via de servici del pas inferior de General Avilés; a Primat Reig a l’altura del carrer Ramón Asensio; i a Alcalde Albors en el seu encreuament amb l’avinguda Pérez Galdós i al carrer Doctor Moliner.

   

  L’obra en l’avinguda Primat Reig, en concret entre els números 161 i 157, s’ha executat la renovació de 110 metres de col·lectors per a millorar la falta d’inclinació dels actuals vials i corregir trencaments i dislocacions en la canonada, un treball que finalitzaran esta mateixa setmana.

  Les obres en l’avinguda Peset Aleixandre, entre els carrers Pare Damián i Pare Tena, ha substituït un col·lector de 200 metres de longitud. A més de que l’actual col·lector manca de pendent, la seua antiga connexió a la séquia provoca baixes velocitats i gran sedimentació, i en episodis de pluja amb intensitat baixa-mitjana es produeixen col·lapses en aquest punt de la xarxa. Esta intervenció a més es completarà amb la construcció de 9 pous d’inspecció.

  També ha finalitzat la renovació d’un tram del col·lector entre el carrer Alcalde Albors i l’avinguda Pérez Galdós en una canonada de formigó que discorre pel centre de la calçada. En el seu últim tram té una forta contrapendent que facilita la formació de fang amb la retenció d’aigües, filtracions a l’exterior i males olors. L’obres es van iniciar a mitjan juliol.

  Estes tres obres se sumen les que s’han executat aquest estiu en el Pont de les Flors, la rotonda de Manuel Sanchis Guarner o l’avinguda de Cardenal Benlloch. També l’actuació d’urgència que s’ha dut a terme des del Cicle Integral de l’Aigua al carrer Colònia Espanyola de Mèxic per a reparar un tram de col·lector.

   

  Intervencions estratègiques

   

  Es tracta d’intervencions imprescindibles per a evitar la sedimentació de materials que es produeix en la xarxa urbana a causa del poc pendent dels col·lectors, conseqüència de l’orografia de la ciutat. “Esta particularitat exigeix un manteniment continu de la xarxa”, ha requerit Valía qui ha explicat que es tracta de “intervencions estratègiques no gaire costoses però sí molt efectives”.

  Igualment, ha posat en valor l’esforç realitzat pel Cicle Integral de l’Aigua perquè les obres dónes estes vies tan importants per a la comunicació de la ciutat pogueren estar acabades a temps per a l’inici de les falles.

  Recursos multimèdia

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos