Inicio Comunidad Valenciana Valencia Les obres de rehabilitació de la muralla islàmica es mantenen durant el mes d’agost

Les obres de rehabilitació de la muralla islàmica es mantenen durant el mes d’agost

0

[ad_1]


Tornar
  • Cultura

Les obres de rehabilitació de la muralla islàmica es mantenen durant el mes d’agost

• Vista de les excavacions

04/08/2021

Les obres de rehabilitació i excavació arqueològica de la muralla islàmica, al barri del Carme, continuen durant el mes d’agost. El regidor de Mobilitat Sostenible i alcalde en funcions, Giuseppe Grezzi, ha visitat hui els treballs i ha destacat que “València tindrà un tresor que estava soterrat, que estava abandonat, que ara està traient-se a la llum i que es posarà en valor amb un centre interpretatiu”.

Grezzi, que ha visitat la plaça de l’Àngel acompanyat per la codirectora de l’excavació, Paqui Rubio, ha mostrat “l’emoció, l’alegria, que finalment estos treballs s’hagen pogut encetar i vore de quina manera estem reconstruint la història de la ciutat, d’esta part de la ciutat, amb totes les troballes que tenim”. L’alcalde en funcions ha explicat que “és un orgull com a ciutat que, finalment, s’hagen pogut posar en valor” i ha volgut “agrair tot el treball que s’està fent, també  de documentació, per tal que la ciutat de València tinga un tresor que estava soterrat, que estava abandonat”.

El regidor ha destacat que “el projecte de futur posarà en valor estes troballes que ara estan traient-se a la llum amb un centre interpretatiu i podrem conèixer la història d’este entorn en els segles X i XI”.

Per la seua banda, la codirectora de les excavacions, Paqui Rubio, ha repassat les troballes arqueològiques localitzades, entre elles la localització de 18 xiquets i adolescents del segle XIII soterrats als peus de la muralla, el fossar de l’església de la Santa Creu i els elements constructius de la mateixa muralla, entre ells el vall cobert.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

[ad_2]

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí