13.4 C
Valencia
martes, 21 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  L’Ajuntament promou hàbits saludables entre el personal municipal

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • València

  L’Ajuntament promou hàbits saludables entre el personal municipal

  La regidora Luisa Notario destaca que la salut dels treballadors i les treballadores “repercutix directament en l’atenció a la ciutadania”

  • La plantilla municipal rep cada mes a través de la intranet diversos consells relacionats amb la salut

  05/08/2021

  L’Ajuntament, a través del servici de Salut Laboral i Prevenció de Riscos Laborals, recomana cada mes al personal municipal hàbits saludables relacionats amb l’alimentació, el descans, l’exercici, la seguretat viària o la cura de diferents parts del cos, com ara l’esquena o els ulls, entre altres. En el mes d’agost s’aconsella passar temps a l’aire lliure i gaudir de la llum natural i el sol per prevenir malalties i millorar l’estat d’ànim. Estes accions formen part d’una campanya que va arrancar en 2019 “per millorar les condicions del treball i la qualitat de vida dels treballadors i treballadores, no només a l’entorn laboral, per tal de generar un major rendiment, benestar i motivació, i atendre en les millors condicions a la ciutadania”, segons ha indicat la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario.

   

  La plantilla municipal rep cada mes a través de la intranet diversos consells relacionats amb la salut. Ara en agost hi ha la recomanació de passar temps a l’aire lliure. El servici de Salut Laboral i Prevenció de Riscos Laborals recorda que disfrutar de la llum natural i del sol prevé nombroses dolències i en facilita la recuperació d’altres. Així, incidix en un estat d’ànim positiu i alleuja trastorns com la depressió; gràcies a l’oxigenació, la circulació millora i la respiració és més calmada; els rajos ultraviolats fan que l’organisme genere més melatonina, la qual contribuïx a regular els cicles de son, i, el sol proporciona vitamina D, imprescindible per l’absorció de calci i magnesi en els ossos.

  “Gaudir d’una bona salut és fonamental per tindre qualitat de vida, per això és essencial incorporar hàbits que previnguen malalties”, ha manifestat la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario. “Des de l’Ajuntament de València ens preocupem per la salut i la seguretat del nostre personal municipal i treballem des de diferents àmbits per implementar mesures preventives per millorar les condicions del treball de manera transversal, la qual cosa repercutix directament en l’atenció a la ciutadania, generant un major rendiment, benestar i motivació a l’àmbit laboral, perquè tindre un estil de vida i una alimentació saludable millora la nostra salut”.

  Recursos multimèdia

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos