26.4 C
Valencia
viernes, 21 junio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  Els bombers realitzen cinc simulacres d’extinció d’incendis al Parc Natural de l’Albufera

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • Protecció ciutadana

  Els bombers realitzen cinc simulacres d’extinció d’incendis al Parc Natural de l’Albufera

  Aarón Cano: “La prevenció i la formació són fonamentals per donar la millor resposta possible davant una situació real”

  • Lloc de comandament avançat del simulacre

  08/08/2021

  Els bombers i bomberes de l’Ajuntament de València han realitzat cinc simulacres reals d’extinció d’incendis al parc natural de l’Albufera que han implicat un total de 165 efectius, 61 vehicles, drons i voluntaris i voluntàries de l’Agrupació de Protecció Civil.

   

  “Com més i millor preparats estiguen els bombers i bomberes de l’Ajuntament de València, més i més ben protegit estarà el nostre Parc Natural”, ha assenyalat Aarón Cano, regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València perquè, “cada simulacre ha posat als nostres parcs de bombers davant escenaris diferents perquè tinguen en compte totes les variables possibles que es poden produir en un parc natural tan sensible com el de l’Albufera”.

  Els simulacres, que es van iniciar el passat 14 de maig, han mobilitzat quatre parcs de Bombers, el parc del Saler, Sud, Centre Històric i Campanar i han comptat també amb la presència in situ de membres de l’escala d’inspecció encarregats del control del simulacre per a indicar als diferents comandaments les novetats i evolució dels exercicis, mitjançant la mostra de plans amb focus, avanços o flancs perquè puguen prendre decisions en temps real.

  “El simulacre és la millor oportunitat que tenim per treballar tots els escenaris possibles, contingències i variables que puguen sorgir”, ha remarcat el regidor de Protecció Ciutadana que destaca també que la protecció del parc natural “és una de les prioritats de l’Àrea de Protecció Ciutadana com també ho és que els nostres bombers i bomberes tinguen els millors mitjans per abordar qualsevol amenaça al parc natural i la resta de la ciutat i en eixes inversions, les de dotar dels millors mitjans, augmentar la plantilla i reformar tots els parcs de la ciutat treballem permanentment des del Govern del Rialto per oferir el millor servei possible a la nostra ciutat”.

  De fet, els simulacres d’extinció d’incendis són tan reals que contemplen aspectes com que, durant el seu desenvolupament, els responsables dels operatius podran rebre telefonades de l’organització per anar introduint noves variables. Diverses dotacions de bombers com els vehicles UEX-15, UEX-16 i PMA, s’han desplaçat prèviament al Parc del Saler per realitzar des d’allà la seua eixida en tots els exercicis i reduir així els temps de resposta.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos