20.9 C
Valencia
domingo, 26 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  Els actes fallers obligaran a restringir la circulació en el centre de la ciutat entre els dies 2 i 6 se setembre

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • Ajuntament

  Els actes fallers obligaran a restringir la circulació en el centre de la ciutat entre els dies 2 i 6 se setembre

  La prohibició no afecta als autobusos urbans, taxis, vehicles de servici públic, d’emergència, autoritzats i residents. Els de càrrega i descàrrega podran circular per la zona restringida de 06.30 a 12:00h

  • Talls de trànsit actes fallers 2021

  23/08/2021

  Des de les 16:00 hores del dijous dia 2 de setembre fins les 04:00h del dia 6, quedarà prohibida la circulació de vehicles per l’interior del perímetre format per la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria –des del pont de les Glòries Valencianes fins a plaça Amèrica-, i les grans vies, incloent la plaça d’Espanya i els passos inferior de Petxina, a excepció d’autobusos urbans, taxis, vehicles de servici públic, vehicles oficials autoritzats per l’Àrea de Mobilitat i vehicles que atenguen situacions d’emergència.

  Quan les necessitats de mobilitat ho requerisquen, podran quedar tallats els accessos cap al centre de la ciutat des de Pérez Galdós, Giorgeta, Peris i Valero, Jacinto Benavente, plaça de Tetuan, pont del Real, General Elio, avinguda d’Aragó, pont d’Aragó, avinguda de Tirso de Molina, Albereda i l’accés al túnel de l’avinguda de les Corts Valencianes en sentit cap a l’avinguda de Pius XII.

  Càrrega i Descàrrega

   

  Els vehicles utilitzats per a l’activitat de càrrega i descàrrega per la zona restringida, podran accedir i circular per esta zona en la franja horària de 06.30 a 12.00, sense necessitat d’autorització expressa, però han d’acreditar davant la Policia Local, quan així ho requerisca, l’adreça del subministrament de la càrrega o descàrrega per mitjà de l’albarà corresponent o de qualsevol altre mitjà que acredite esta circumstància.

   

  Residents

   

  Esta prohibició no afecta els i les residents en la zona restringida al trànsit perquè els seus vehicles tindran accés a la seua propietat només amb l’exhibició del DNI, permís de circulació, targeta de permís de circulació per a carrers per a vianants, rebut d’impost de béns immobles o lloguer al seu nom que acredite esta residència.

  No obstant això, es recomana que només s’hi accedisca i transite de 06:30 a 11:00 hores i únicament quan siga imprescindible. 

   

  Estacionament

   

  Queda prohibit estacionar tot tipus de vehicles des de les 22:00 del dia 31 d’agost fins a les 04:00 hores del dia 6 de setembre de 2021 en els carrers següents, excepte autorització expressa: plaça de l’Ajuntament, carrer de Xàtiva (des del passeig de Russafa fins a la plaça de Sant Agustí) carrer de Roger de Lauria (des de la Plaça de l’Ajuntament fins al carrer de Pascual i Genís), carrer de Correus, carrer de Pérez Pujol, carrer de les Barques, carrer del Pintor Sorolla, carrer de la Barcelonina, carrer del Poeta Querol (tram comprés entre el carrer de Minyana i el carrer dels Ballesters, i el carrer de les Barques i el carrer del Pintor Sorolla), i carrer de Sant Vicent Màrtir (des de la plaça d’Espanya fins a l’avinguda de Maria Cristina).

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos