26.4 C
Valencia
viernes, 21 junio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  El servei Contacta d’Ivace Internacional suma 193 reunions amb la Xarxa Exterior en el període gener-juliol

  Otras noticias

  [ad_1]

  El servei Contacta d

  – L’Ivace Internacional ha reforçat els seus serveis virtuals per a oferir informació i assessorament sobre els mercats a les empreses valencianes
  – El major nombre de consultes ha sigut amb Alemanya, Mèxic i França i el sector agroalimentari

  El servei Contacta d’Ivace Internacional, reforçat durant la pandèmia per a facilitar informació directa dels mercats exteriors a les empreses de la Comunitat manté l’interés per part de les empreses i se salda amb el desenvolupament de 193 reunions en el període gener-juliol de 2021.

  El servei Contacta permet la celebració d’una reunió virtual entre l’empresa i el personal de la Xarxa Exterior de l’Ivace. La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat que «l’Ivace manté la seua aposta per facilitar al màxim informació rellevant per a l’empresa des dels propis mercats».

  «L’escenari internacional encara és complicat per al desenvolupament d’accions presencials i per això continuem reforçant les accions virtuals que siguen útils per a les empreses com és el cas dels ‘Contactes’, consolidats ja com una eina valorada per les empreses», ha assenyalat Parra.

  Durant la pandèmia els ‘Contacta’ van prendre una nova dimensió, més centrada en l’evolució de la pandèmia o les restriccions a persones o mercaderies mentre que en l’actualitat se centren més en les consultes per al desenvolupament d’actuacions que persegueixen l’entrada en un determinat mercat.

  A partir d’aquesta informació, les empreses poden prendre decisions o sol·licitar el suport de l’Ivace en aqueix mercat concret a través dels diferents serveis adaptats a l’actual situació. Les empreses que vulguen sol·licitar un ‘Contacta’ poden fer-ho a través del següent enllaç: href=»https://www.ivace.es/index.php/es/servicios/internacionalizacion/red-exterior/53740-contacta-con-la-red-exterior-calendario» target=»_blank»>consultar ací

  Durant els primers set mesos de l’any, l’Ivace ha celebrat 193 reunions entre empreses i la Xarxa Exterior a través dels ‘Contacta’. Per sectors, el 22% de les reunions corresponen al sector agroalimentari, seguit del calcer, amb el 9,8%. Li segueixen els materials de construcció i els vins i begudes. Aquests quatre sectors concentren el 49% de les reunions.

  També han participat empreses de Tics, neteja industrial, indústries químiques, tèxtil llar, maquinària, arquitectura i disseny, components automoció, audiovisual, indústries culturals, joguets, moble i un llarg etcètera.

  Quant als mercats, destaquen en percentatge les reunions mantingudes per Alemanya, Mèxic i França, amb el 9,8%, el 9,3% i el 8% respectivament. Li segueixen les antenes de Nova York i Regne, totes dues amb el 7,7% de les reunions. A continuació se situen per nombre d’entrevistes Canadà, Escandinàvia i Polònia. A continuació la resta de mercats fins a completar la Xarxa on l’Ivace està present.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos