15.9 C
Valencia
jueves, 13 junio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  El Palau de la Música de València aprova el pressupost de 15.135.000 € que suposa un increment d’un 3,34% respecte a 2022

  Otras noticias

  El Consell d’Administració del Palau de la Música de València ha aprovat hui, el pressupost corresponent a l’any 2023 que ascendix a un total de 15.135.000 €. Això suposa un increment del 3,34% respecte a l’any anterior, 489.649 euros en termes absoluts.

  La presidenta del Palau, Gloria Tello ha afirmat que l’increment de pressupost “és una mostra més de l’aposta del govern de Joan Ribó per la cultura i concretament pel Palau de la Música, que el 2023 tornarà a obrir les seues portes sent un edifici renovat, segur i d’acord amb el segle XXI”. Tello, a més, ha destacat que en estos pressupostos “apostem per la nostra Orquestra amb la creació de noves places de professores i professors, i amb la compra d’instruments”.

  En este sentit, l’increment més gran ha correspost al capítol de personal, que ha pujat en 604.857 €, per a cobrir 4 places, de les quals 3 corresponen a professores i professors de l’Orquestra de València, 1 de trombó, 1 de violoncel i 1 de clarinet, així com 1 plaça de Tècnic d’Administració General. A més, s’han dotat pressupostàriament 1 plaça d’auxiliar administratiu/va i 1 de secretaria de congressos.

  Així mateix està en marxa una licitació per valor de 175.000 € per a la compra d’instruments nous per a l’Orquestra de València, en concret un arpa, 4 tubes wagnerianes i dos contrabaixos.

  A més, cal destacar que es preveuen majors ingressos amb la reobertura del Palau i el lloguer de les sales.

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos