13.4 C
Valencia
martes, 21 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  El Museu d’Història de València ofereix este estiu visites guiades i activitats familiars gratuïtes

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • Cultura

  El Museu d’Història de València ofereix este estiu visites guiades i activitats familiars gratuïtes

  • Entrada al Museu d’Història de València

  04/08/2021

  El Museu d’Història ofereix este estiu activitats gratuïtes per a tota la família, entre les quals visites guiades a l’exposició permanent, activitats dinàmiques per a grans i menuts i relats dramatitzats. L’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat i cal reservar en el telèfon 963701105.

   

  Entre les activitats previstes hi ha visites guiades de 50 minuts a l’exposició permanent del museu i dirigides a tot tipus de públic. Les visites guiades s’hi celebraran tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges del mes d’agost.

  Dijous i divendres del mes tindrà lloc també l’activitat “Segueix la pista”, una breu visita a l’exposició permanent seguida d’un recorregut pels principals espais del museu i d’una dinàmica familiar, per a adults i menuts i menudes, en què els participants treballaran en equip i hauran de superar reptes.

  La tercera activitat familiar prevista al mes d’agost és “Una maleta en el museu”, un joc per a grans i xiquets i xiquetes majors de 5 anys. Es tracta d’una visita breu a l’exposició permanent a través de relats dramatitzats i de la mà de personatges històrics, la història dels quals es vincula a diferents objectes o peces exposades en les sales. Posteriorment, les famílies poden treballar en equip per conéixer les principals etapes de la història de la ciutat, aprenent a valorar les diverses èpoques i els seus objectes associats. A més, l’activitat treballa conceptes vinculats a la diversitat, la tolerància, el respecte i l’empatia. “Una maleta en el museu” té lloc tots els dissabtes i diumenges del mes a les dotze del migdia.

  Totes les activitats del Museu d’Història de València són gratuïtes però l’aforament és limitat i cal acudir amb cita prèvia. Per a més informació i reserves, telefoneu al 963701105 o consulteu la pàgina web del museu https://mhv.valencia.es/.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos