15.6 C
Valencia
viernes, 20 mayo 2022

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

El Consell autoritza l’ampliació del pressupost per a l’obres d’emergència del castell de Cullera

Otras noticias


– L’import de l’ampliació ascendeix a 78.144 euros

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha informat el Ple del Consell de la resolució, de 2 de juliol de 2021, per la qual s’amplia el pressupost per a les obres d’emergència de la torre octogonal del segon albacar del castell de Cullera.

Per resolució del passat 29 de novembre de 2020 es van declarar obres d’emergència les intervencions, per afonament parcial, com a conseqüència de les inclemències meteorològiques, en la torre octogonal del castell de Cullera. La inversió prevista va ser de 246.912,60 euros, IVA inclòs.

Com a conseqüència de la complexitat dels treballs que s’havien de realitzar, i davant de la impossibilitat de comprovar l’abast exacte de la inestabilitat i del volum de terra que calia demolir, la Direcció General de Cultura i Patrimoni, amb data 2 de juliol de 2021, va presentar la proposta d’ampliació del pressupost de l’obra, així com del termini d’execució que serà fins al 30 de setembre de 2021.

L’import total de l’ampliació ascendeix a 78.144,24 euros, la qual cosa suposa una quantitat total de 299.888,84 euros IVA inclòs.

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos