26.4 C
Valencia
viernes, 21 junio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  Economia concedeix ajudes a vuit ajuntaments d’Alacant per reformar mercats municipals i infraestructures per a mercats de venda no sedentària

  Otras noticias

  [ad_1]

  – L’objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat d’aquests mercats a través del foment de l’adaptació d’infraestructures, i la millora de l’equipament, la gestió i serveis
  – Climent: «Volem potenciar els mercats municipals per tot el que suposen, perquè fixen la trama urbana, vertebren pobles i ciutats i ajuden a ser un referent comercial»

  La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit ajudes a vuit ajuntaments de la província d’Alacant per a finançar obres de reforma en mercats municipals i millorar les infraestructures destinades a mercats de venda no sedentària. El total d’ajudes ascendeix a 128.921 euros.

  Aquestes subvencions formen part de la convocatòria anticipada per a l’exercici 2021 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania. L’objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat en el d’aquests mercats a través del foment de l’adaptació d’infraestructures, i la millora de l’equipament, la gestió i serveis.

  El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent ha explicat que «volem potenciar els mercats municipals per tot el que suposen, perquè fixen la trama urbana, vertebren pobles i ciutats i ajuden a ser un referent comercial».

  Destinació de les ajudes concedides

  Les entitats locals de Muro d’Alcoi (8.591 euros), Sant Joan d’Alacant (7.581 euros), Cocentaina (30.786 euros), Villena (44.000 euros), Poble Nou de Benitatxell (2.186 euros), Castalla (4.598 euros) i Dénia (16.335 euros) han rebut ajudes per a la renovació de mercats municipals, que tenen com a objectiu la introducció o la millora d’equipament o instal·lacions que influïsquen directament en l’activitat comercial i l’adaptació de l’àrea confrontant dels mercats municipals o d’àrees urbanes de concentració comercial.

  Per la seua banda, l’ajuntament d’Almoradí rebrà 14.844 euros d’ajudes per a l’adaptació de les infraestructures necessàries per a l’exercici de la venda no sedentària, mitjançant la introducció o la millora d’equipament o instal·lacions que influeixen directament en l’activitat comercial en convivència harmònica en espais multifuncionals.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos