20.9 C
Valencia
domingo, 26 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  Demà s’obri el termini per a la sol·licitud de les ajudes a les associacions de comerciants de València

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • València

  Demà s’obri el termini per a la sol·licitud de les ajudes a les associacions de comerciants de València

  • Comerços del districte de Ciutat Vella

  03/08/2021

  Demà s’obri el termini per a la sol·licitud de les ajudes a les associacions de comerciants de València

  El Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) publica hui la convocatòria de subvencions per al foment de l’associacionisme i la promoció dels comerços de la ciutat. Podran concórrer a les subvencions les associacions de comerciants de València, que disposen de 20 dies naturals a partir de demà per a la presentació de les seues peticions.

   

  Les ajudes van dirigides a les associacions de comerciants establides en la ciutat de València, degudament constituïdes i amb més de 30 comerços associats. La finalitat d’estes subvencions és donar suport a les entitats que agrupen els comerciants de la ciutat en la realització d’activitats comercials per a la dinamització del consum, el reactivament de la demanda i el foment de l’associacionisme. Són subvencionables les actuacions publicitàries d’animació comercial i fidelització de la clientela, la decoració de la via pública i la formació dels comerciants, entre d’altres. Totes les actuacions subvencionades hauran d’haver estat realitzades entre l’ú de gener i el 15 d’octubre d’enguany. L’import global de les ajudes és de 50.000 euros amb un màxim de 10.000 euros per entitat.

  El termini de sol·licitud de les subvencions és de vint dies naturals comptats a partir de demà. Les peticions s’han de realitzar mitjançant la seu electrònica del consistori en l’adreça https://bit.ly/3yoN37T. Per a més informació, consulteu el Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) https://bit.ly/3rPCOXK i les bases de la convocatòria.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos