26.4 C
Valencia
viernes, 21 junio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  Ajuntament i Generalitat creen una comissió mixta per abordar el problema de les vivendes buides en el barri d’Orriols

  Otras noticias

  [ad_1]


  Tornar
  • València

  Ajuntament i Generalitat creen una comissió mixta per abordar el problema de les vivendes buides en el barri d’Orriols

  • Nucli antic d’Orriols

  02/08/2021

  L’Ajuntament de València i la Generalitat han creat una comissió mixta per abordar l’existència d’una borsa de vivendes buides al barri d’Orriols. El regidor de Protecció Ciutadana i Policia local, Aarón Cano, s’ha reunit este matí amb el vicepresident segon del Consell de la Generalitat i conseller de Vivenda, Rubén Martínez Dalmau. Cano ha afirmat que a l’Ajuntament “li preocupa l’existència d’una borsa de vivendes buides al barri d’Orriols” i demana que “la Conselleria siga el contacte amb els grans propietaris d’unes vivendes que no estan eixint al mercat”.

   

  Cano afirma que “la vivenda passa per ser un dels grans problemes que dificulten la solució al barri d’Orriols” i, per això, “volem que els habitatges siguen un espai de projecte de vida per a famílies que necessiten de solucions habitacionals”.

  El regidor afirma que “ens preocupa que l’existència d’eixa borsa de vivendes buides puga estar provocant el trencament de la convivència en el barri d’Orriols”.

  En este sentit, el regidor creu que la reunió amb el vicepresident segon de la Generalitat “ha estat tremendament fructífera, profitosa i ens ha permés identificar un dels majors problemes que tenim en estos moments al barri d’Orriols”. A més, l’edil espera que “esta comissió treballe segons vagen sorgint situacions sobrevingudes en altres punts de la ciutat”. Per això, Cano opina que “la Conselleria pot ser l’enllaç necessari per contactar amb eixos tenidors, amb eixos grans propietaris de vivenda que no estan eixint al mercat i que passen per ser un dels grans problemes que dificulten la solució al barri d’Orriols”.

   

  Solucions de regeneració urbana al barri

   

  Per la seua banda, la regidora de Vivenda, Isabel Lozano, creu “una bona notícia que la Conselleria de Vivenda es vulga implicar en la solució als problemes habitacionals que tenim a la ciutat de València, i concretament al barri d’Orriols, i que puga plantejar mesures per tal que els grans propietaris de vivenda que hi ha al barri, les rehabiliten i les puguen posar a disposició del lloguer per a moltes famílies del barri. Jo crec que és una bona notícia”.

  Lozano creu que també ha arribat el moment de “plantejar amb la Conselleria accions més intenses com propostes de regeneració urbana per afavorir, amb ajudes públiques, la rehabilitació de moltes de les vivendes del barri, de comunitats de propietaris que no tenen capacitat econòmica, i això també seria un impuls molt important per ajudar a millorar la convivència i les condicions de vida de les famílies”.

  Recursos multimèdia

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos