26.4 C
Valencia
viernes, 21 junio 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  L´Ivace finança la plataforma MindTile, una eina predictiva per a arribar al cor de la tendència ceràmica

  Otras noticias

  [ad_1]

  L´Ivace finança la plataforma MindTile, una eina predictiva per a arrib...

  Col·laboren 15 empreses de 30 marques ceràmiques i estudis d’arquitectura, interiorisme, així com professionals del disseny de la província
  – La plataforma inclou informació de materials, usos i la seua aplicació en diferents ambients el que la situa en l’avantguarda de la creativitat mundial

  La conselleria d´Economía Sostenible a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), ha finançat la plataforma MindTile desenvolupada per l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC-AICE) i que permet a les empreses del sector, a través de Big Data, conéixer els gustos i necessitats de les persones prescriptores i consumidores de paviments i revestiments ceràmics.

  «Saber per endavant els gustos, preferències i la manera de comportar-se dels consumidors ajuda a definir l’estratègia de venda i a planificar les accions òptimes per a la venda de qualsevol producte o servei» ha assenyalat la directora general de l´Ivace, Júlia Company.

  En el desenvolupament d’aquesta plataforma han col·laborat amb el ITC-AICE15 empreses de 30 marques ceràmiques i estudis d’arquitectura, interiorisme, així com professionals del disseny de la província.

  «Sens dubte- ha afegit Júlia Company- aquest vincle entre centre tecnològic i empreses és el marc en el qual ha de fluir la innovació; és l’espai de cooperació en el qual tots els agents implicats en el procés participen i aporten valor».

  A l’avantguarda de la creativitat

  MindTile forma part del projecte InCore-Trends. Inclou informació de materials ceràmics, dels seus múltiples i variats usos i mostra com les peces ceràmiques s’apliquen en diversos projectes i ambients aconseguint que no sols es puga veure el material de forma aïllada, si no quant potencial arriba a tindre en contemplar-ho en un ambient concret que el situa en l’avantguarda de la creativitat a escala mundial.

  En l’anàlisi del comportament i gust de les persones consumidores, l’eina, elaborada pel centre tecnològic es basa en criteris de disseny, sostenibilitat, prestacions tècniques i estètiques dels productes, de manera que, al mateix temps que facilita el coneixement en el procés de compra, té la capacitat d’oferir una informació analítica útil, els resultats de la qual poden ser claus a l’hora de prendre decisions quant a la proposta de creació de nous productes, basats en el que demanden les persones que realment els estan utilitzant.

  Per això, a través de la recopilació de dades, podrà facilitar prediccions que impulsen nous dissenys i el desenvolupament de solucions innovadores alineades amb els gustos de les persones consumidores.

  Línia d’investigació estratègica: persones usuàries

  InCore Trends i la plataforma Mindtile formen part d’una de les línies d’investigació estratègiques de l’Institut de Tecnologia Ceràmica (TC-AICE), enfocada a les persones usuàries.

  Concretament aquesta línia aprofundeix en el desenvolupament de productes i serveis personalitzats que incorporen valor afegit sobre la base de disseny i prestacions diferenciades, responent a les necessitats individuals de les persones consumidores.

  En aquesta línia estratègica també es desenvolupen altres línies enfocades a l’aplicació de tecnologia 3D amb materials ceràmics, la investigació de l’evolució tecnològica, del mercat i les tendències de l’hàbitat, l’assessorament en l’àmbit del disseny ceràmic i la innovació en màrqueting.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos