20.1 C
Valencia
viernes, 24 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  FRESCA! finalitza el seu espai familiar FRESCORETA!

  Otras noticias

  [ad_1]

  FRESCA! finalitza el seu espai familiar FRESCORETA!

  – FRESCORETA! ofereix circ per a tota la família el dimarts 24 d’agost a les 20 hores de la mà de la companyia Faltan 7 amb el seu espectacle ‘Express’

  Recta final del festival FRESCA! de l’Institut Valencià de Cultura, que el dimarts 24 d’agost, a les 20 hores, acomiada la seua programació familiar, emmarcada a l’espai FRESCORETA!, amb l’espectacle de circ ‘Express’ de la companyia Faltan 7.

  La delegada territorial de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha dit: «FRESCA! està demostrant que el circ és una disciplina viva capaç de continuar sorprenent i seduint els grans i els menuts. El festival està arribant al final i tanquem el nostre espai més gamberro, FRESCORETA!, amb ‘Express’, un espectacle fabulós que a més va obtindre el Premi FETEN 2019 al millor espectacle de carrer. Un luxe, sens dubte».

  ‘EXPRESS’ és un espectacle fresc en què es conjuga l’humor amb diferents disciplines circenses i en què destaca la presència dels portés acrobàtics femenins, a més de tècniques com la perxa xinesa, la bàscula, els equilibris i el ‘clown’.

  L’espectacle va guanyar el 1er Premi Circada Off-2018, a més dels premis Teatro Alameda, Cirkorama i Unía. En 2019 van aconseguir el Premi FETEN (Feria Internacional de Teatro para Niños y Niñas) al millor espectacle de carrer.

  La companyia Faltan 7 naix en 2017 i està formada per 8 alumnes de la 15a promoció de l’Escola de Circ Carampa de Madrid (2014/2016). Després d’acabar els seus estudis decideixen continuar treballant junts i crear el seu primer espectacle: ‘EXPRESS’.

  Entrades a la venda en:
  consultar ací

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos