13.4 C
Valencia
martes, 21 mayo 2024

Las últimas noticias de la Comunitat Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Más

  El Ple del Consell aprova tres convenis de col·laboració amb entitats per a col·laborar en les despeses de funcionament i la difusió cultural

  Otras noticias

  [ad_1]

  – Es tracta de la Fundació Vinaròs-Llegat Carles Santos, la Fundació Miguel Hernández i la Universitat Jaume I de Castelló

  El Ple del Consell ha aprovat tres convenis de col·laboració, entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, la Fundació Caixa Vinaròs-Llegat Carles Santos, la Fundació Cultural Miguel Hernández i la Universitat Jaume I de Castelló.

  El conveni amb la Fundació Caixa Vinaròs-Llegat Carles Santos té com a objectiu participar en la difusió, la reivindicació i la promoció del llegat del compositor i pianista de Vinaròs Carles Santos. Per a fer-ho, la Generalitat destinarà 20.000 euros per a subvencionar despeses de gestió i funcionament relatius a l’objecte del conveni.

  La Fundació Caixa Vinaròs és una institució cultural l’objectiu principal de la qual és organitzar tot tipus d’actes de promoció cultural. Aquesta fundació té com a seu, des de gener de 2010, l’antiga casa La Membrillera, equipada per a exposar tot tipus de disciplines artístiques, i que aposta, majoritàriament, per l’art contemporani. Així mateix, la seu té un auditori denominat Carles Santos.

  El conveni amb la Fundació Cultural Miguel Hernández té com a finalitat el finançament d’activitats i despeses de funcionament, així com la participació de la Generalitat en el Premi Internacional de Poesia Miguel Hernández. Per a això, la Conselleria farà una aportació econòmica de 55.000 euros.

  La Fundació Cultural Miguel Hernández, constituïda l’any 1994, duu a terme activitats de promoció i desenvolupament d’estudis, investigacions i publicacions sobre Miguel Hernández i la seua època, des d’una perspectiva interdisciplinària. També s’encarrega d’altres activitats relacionades amb el coneixement i la difusió de l’obra, la personalitat i l’època de Miguel Hernández, com el Premi Internacional de Poesia.

  Finalment, el conveni de col·laboració aprovat, entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Universitat Jaume I de Castelló, té com a finalitat l’exercici d’activitats de difusió i transmissió de la cultura. La Generalitat aportarà 73.399 euros.

  Aquestos convenis s’emmarquen dins dels objectius de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport d’impulsar la col·laboració amb entitats i administracions públiques a l’hora de programar una oferta cultural diversa i àmplia que facilite el dret de tota la ciutadania a participar en la vida cultural en condicions de llibertat i igualtat.

  [ad_2]

  ¿Quieres hacernos llegar alguna información?

  Si quieres poner en nuestro conocimiento algún asunto que creas que debería ser de conocimiento público o aparecer en una noticia, puedes enviarnos un email a: redaccion@eldiariovalenciano.com

  Más noticias

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Los comentarios son moderados para evitar un debate irrespetuoso o que se caiga en los insultos y las descalificaciones hacia el resto de la comunidad. Por lo tanto, al enviar tu comentario deberás esperar un rato hasta que sea revisado y se publique. Gracias por tu comprensión.

  Últimos artículos