15.6 C
Valencia
viernes, 20 mayo 2022

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

El Consell col·labora amb els centres educatius IVAF-Luis Fortich i La Unió de Torrent per a contribuir al seu funcionament

Otras noticias


– La Generalitat destinarà 674.680 euros al centre La Unió de Torrent i 1.715.930 euros al CEIP IVAF-Luis Fortich

El Ple del Consell ha aprovat dos convenis de col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport amb la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud, entitat titular del centre La Unió de Torrent i amb la Diputació de València que té la titularitat del CEIP IVAF-Luis Fortich.

A través del conveni amb la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport aportarà 674.680 euros per a col·laborar en el manteniment del centre docent durant l’any 2021. Aquest centre disposa de 6 unitats d’Educació Especial.

Així mateix, la Mancomunitat de l’Horta Sud haurà d’impartir gratuïtament els ensenyaments que són objecte del conveni i realitzar les activitats complementàries i de serveis que, si és el cas, es duguen a terme. Igualment, s’obliga a tindre en funcionament el nombre total d’unitats escolars d’Educació Especial específiques que tinga autoritzades el centre.

En el cas del conveni amb la Diputació de València, s’estableix la col·laboració en el manteniment de les unitats d’Educació Especial específiques, així com del gabinet psicopedagògic i de l’equip de professorat i logopedes itinerant que té integrats.

Per a això, la Generalitat realitzarà una aportació que ascendeix a 1.715.930 euros.

El centre IVAF-Luis Fortich és un centre preferent per a l’atenció a l’alumnat amb necessitats educatives especials derivades de dèficit d’audició, alhora que manté una oferta específica d’Educació Especial per al grup d’alumnes que tinga necessitats que no es puguen atendre en les aules ordinàries.

El centre està compost per 5 unitats d’Educació Infantil, 6 unitats d’Educació Primària, 3 unitats d’Educació Especial per a l’alumnat amb deficiències auditives, 1 unitat d’Educació Especial a plurideficients i 2 unitats de suport a la integració de Primària.

A més, el gabinet psicopedagògic disposa d’una unitat d’Educació Especial, mòduls auditius i dues unitats d’Educació Especial d’integració. Aquestes unitats seran ateses per un psicòleg, tres pedagogs i un assistent social.

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos