10.9 C
Valencia
domingo, 5 diciembre 2021

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

Urbanisme duu a terme treballs de reasfaltat en Mauella, el Saler i Cases de Bàrcena

Otras noticias


Tornar
  • València

Urbanisme duu a terme treballs de reasfaltat en Mauella, el Saler i Cases de Bàrcena

Les accions formen part de la campanya d’asfaltat de la Regidoria d’Urbanisme, que esta setmana se centra en els pobles

• Les tres actuacions sorgeixen dels pressupostos participatius DecidimVLC 2021

13/11/2021

L’Ajuntament de València ha començat els treballs de reasfaltat en els vials de la Devesa del Saler. Estes accions formen part de la campanya de reasfaltat i manteniment de ferms que es duu a terme des de la Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana dirigida per Sandra Gómez i que esta setmana se centra en les zones del Saler, Mauella i Cases de Bàrcena.

 

Estes tres actuacions sorgeixen dels pressupostos participatius DecidimVLC 2021 i es basen en l’acció de reposar l’asfaltat d’estes zones, que actualment està en mal estat degut el seu ús i al pas del temps. D’esta manera es millora la seguretat i accessibilitat del trànsit rodat i la comoditat dels veïns i veïnes.

A el Saler, l’àmbit d’actuació és l’avinguda de la Gola de Puchol i el carrer Pinares, que donen accés a la urbanització “La Casbah”. S’actua en un total de 1.750 m² i compta amb un pressupost de 35.000€.També es treballa en l’aparcament interior del barri, d’altres 1.750m². S’aprofita l’actuació per a reasfaltar i regularitzar la superfície d’este espai, no prevista inicialment. Els treballs de condicionament de l’asfaltat en Mauella comprenen la plaça de Sant Benet i els carrers adjacents, un total de 665 m², i amb un pressupost de 8.200€. Finalment, en cases de Bàrcena l’àrea a reasfaltar és la carretera Cases de Bàrcena, sentit València, del número 79 al 90, en 656m². L’actuació compta amb un pressupost de 27.800€

Esta campanya de la regidoria de Desenvolupament i Renovació urbana invertirà un total de 213.000€ (IVA inclòs) en la millora de materials i asfaltat repartits en diferents vies de la ciutat de València en un total de 7.600m². Altres zones de la campanya són per exemple Campanar, Vara de Quart, Benimàmet i Forn d’Alcedo.

Estes actuacions s’emmarquen dins de la labor global de manteniment dels carrers de València que des de la delegació d’Urbanisme es duu a terme, amb la reparació d’asfaltat de les vies que més ho necessiten a causa del trànsit i al pas del temps. A més estes actuacions milloren la seguretat dels usuaris de vehicles de motor i ajuden a una major fluïdesa, a més de dignificar els barris on es troben.

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos