10.3 C
Valencia
domingo, 5 diciembre 2021

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

L’Auditori de Castelló rep Capella de Ministrers amb un homenatge a la música mediterrània

Otras noticias

– El 23 d’octubre el grup presenta el seu últim disc amb música tradicional, renaixentista i barroca de la conca mediterrània
– La banda valenciana reconeguda internacionalment celebrarà al llarg de 2022 els seus primers 35 anys d’història

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, programa aquest dissabte 23 d’octubre a les 19.30 hores a l’Auditori de Castelló el concert de Capella de Ministrers.

«És una banda valenciana de referència internacional i reconeguda com un exemple en la recuperació de peces musicals datades des de l’Edat Mitjana fins al segle XIX», ha destacat el delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes. En aquesta ocasió el grup valencià, que està a punt de commemorar els 35 anys d’història, presentarà el seu nou disc, ‘Mediterrània, un mar de música’.

El concert girarà al voltant de músiques napolitanes i mediterrànies d’autors dels segles XVI i XVII, com Antonio Valente, Athanasius Kircher o Giovan Leonardo Primavera. En aquest cas, el grup estarà acompanyat per la soprano Èlia Casanova i Pino de Vittorio com a tenor.

Des de la seua creació en 1987, el grup Capella de Ministrers, sota la direcció de Carles Magraner, ha desenvolupat una important tasca investigadora i musicològica en favor del patrimoni musical espanyol. El resultat, transformat en testimoni musical, conjuga a la perfecció tres factors clau: el rigor històric, la sensibilitat musical i, molt especialment, un incontenible desig de comunicar-nos i fer-nos partícips d’aquestes experiències.

Les entrades per a aquest concert tenen un preu de 6 a 16 euros, però es pot obtindre un descompte de fins al 50 % gràcies a Entrada i +. Cal recordar que quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC s’obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte de fins al 50 %.

Les entrades per a tots els espectacles es poden trobar en el web: https://taquilla.ivc.gva.es/janto/

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos