10.9 C
Valencia
domingo, 5 diciembre 2021

Las últimas noticias de la Comunidad Valenciana, con la actualidad de Valencia, Alicante y Castellón

L’Ajuntament subvenciona un campament educatiu per a joves en situació de vulnerabilitat

Otras noticias


Tornar
  • Benestar Social

L’Ajuntament subvenciona un campament educatiu per a joves en situació de vulnerabilitat

La Junta de Govern aprovarà este divendres una ajuda de 10.084 euros a l’Associació per a la Integració i el Progrés de les Cultures-Pandora

• Durant el campament s’ha desenvolupat un itinerari de participació i formació en emprenedoria social

10/11/2021

La Junta de Govern Local aprovarà este divendres la concessió d’una subvenció a l’Associació per a la Integració i el Progrés de les Cultures-Pandora per import de 10.084 euros per la realització d’un campament educatiu el passat juliol adreçat a joves entre 14 i 18 anys en situació de vulnerabilitat socioeconòmica. L’òrgan col·legiat també acordarà les justificacions de les ajudes a Aspas València per a un projecte de logopèdia per a xiquetes i xiquets amb discapacitat auditiva, i de l’última anualitat del conveni amb Iniciatives Solidàries per a un programa de formació i ocupació per a joves amb especials dificultats. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha destacat el “compromís inequívoc del govern municipal amb la infància i l’adolescència que es troba en una situació de major vulnerabilitat i exclusió” per tal de “trencar la dinàmica d’empobriment que passa de generació en generació” i d’oferir “més possibilitats de tindre una vida digna i plena d’oportunitats”.

 

La comissió de govern municipal tractarà despús-demà diverses ajudes a entitats que treballen en l’àmbit de l’acció social a València a través d’iniciatives d’oci educatiu, formació i ocupació i suport a la discapacitat, adreçades a menors. D’una banda, la col·laboració en el campament que l’Associació per a la Integració i el Progrés de les Cultures-Pandora va dur a terme els dies 4 i 17 de juliol, durant el qual es va desenvolupar un itinerari de participació i formació en emprenedoria social. L’acció tenia per objectiu que les i els participants s’identificaren com a agents de canvi per millorar la qualitat de vida de la seua comunitat i impulsaren projectes en eixe sentit, a més de proporcionar-los una experiència d’aprenentatge. L’Ajuntament ha contribuït amb 10.084 euros per fer front als costos de l’alberg —allotjament i manutenció—, del transport i de les activitats.

Així mateix, es constatarà la justificació d’una subvenció per valor de 10.138 euros a Aspas València pel seu programa de logopèdia per a l’autonomia personal i inclusió social de la infància amb sordera, en el qual han participat, entre setembre de 2020 i agost de 2021, 65 xiquets, xiquetes i joves amb discapacitat auditiva. A més, s’han beneficiat de forma indirecta 120 persones més, entre professorat dels centres educatius, famílies, especialistes en audiologia protètica i otorinolaringòlegs d’hospitals de la ciutat que comptem amb protocol d’implants.

Per altra part, la Junta de Govern donarà el vist i plau a la documentació presentada per Iniciatives Solidàries que acredita l’aplicació econòmica municipal de 46.640 euros al programa de formació i ocupació per a joves amb especials dificultats d’accés, d’acord amb la segona pròrroga anual del conveni entre el consistori i l’associació.

Recursos multimèdia

Más noticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Últimos artículos